» Home »
PARBRIZE

REPARATII SI INLOCUIRI PARBRIZE - CLUJ-NAPOCA
Salveaza-ti parbrizul cat mai repede!
Daca ai primit o lovitura de piatra in parbriz si vezi ca s-a format o ciobitura sau fisura, vino cat mai repede pentru a-ti salva parbrizul!

Ajuta-i si pe prietenii tai cu un share la aceasta postare!

Sigur iti vor multumi daca repara parbrizul din timp si nu ajung sa fie nevoiti sa-l inlocuiasca!


 


 

Circuli linistit si dintr-odata iti sare o piatra in parbriz. De evitat nu ai ce sa eviti pentru ca s-a intamplat in 2 milisecunde.

Nu prea ai nici pe cine sa tragi la raspundere, pentru ca piatra a venit direct din roata unei masini. Deci ce ii de facut?

Probabil te-ai saturat sa tot schimbi parbrizul dupa fiecare lovitura mai seriosa... Ei bine, mai poti avea o sansa.

Important este ca ciobiturile incasate sa se repare cat mai repede, atunci cand inca sunt la dimensiune mica si n-au apucat sa “fuga”, adica sa devina fisura.

Ciobiturile care nu depasesc ca si dimensiune o moneda de 50 de bani se pot repara si costa intre 110-200 lei in functie de dimensiunile si dificultatile lor. Pentru acestea garantam ca nu pornesc si oferim si garantie. Lucrarea dureaza aproximativ o ora si nu este nevoie de programare.

Parbrizul, odata fisurat cedeaza foarte usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta mai este un factor extrem de daunator: schimbarea brusca a temperaturii. 


Daca ti-a sarit o piatra in parbriz, cel mai probabil esti nefericitul posesor al unei ciobituri de tip stea, potcoava sau ochi de bou. Suna ciudat aceste denumiri, dar asa se folosesc in strainatate de catre profesionistii din domeniu. Vino cu masina sa vedem ce putem salva din parbrizul tau.  
Inlocuire Parbrize Cluj

Parbrizul cedeaza usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta afecteaza si schimbarea brusca a temperaturii. 

Reparatii parbrize Cluj – fisuri / ciobituri

Daca aceste lovituri nu sunt reparate la scurt timp dupa producerea lor, risti ca parbrizul tau sa cedeze din cauza socurilor termice si a vibratilor cauzate de gropi.Copyright © Masterfol 2021  | 
Parbrize Cluj – Masterfol.ro
 Contact