» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru acasa » Siguranta si Antiefractie

Siguranta si Antiefractie

Protejeaza-ti familia cu foliile de sigurantaSuprafete mari de sticla te pot ranii daca se sparg? Sau geamurile de la usi?
Sau atunci cand se joaca copiii prin casa?

Spargerea geamurilor pot cauza rani grave celor mici. Dar nu numai, chiar si adultii sunt expusi la aceste riscuri.

Daca ai o masa sau o masuta din sticla, un perete despartitor din sticla sau o vitrina cu geamuri mari, te-ai gandit macar o data, ce s-ar intampla daca oricare din acestea s-ar sparge, dintr-o joaca sau din orice alt motiv?

Ei bine suntem siguri ca te-ai gandit...iar imaginea finala nu ar fi prea placuta….Dar sa trecem la realitate si sa vedem ce putem face incat sa evitam accidentarile si ranirile din casa.

 


Iti prezentam foliile de siguranta LLumar, care se aplica pe orice suprafata de sticla iar dupa montare, intareste si creste semnificativ rezistenta geamului atat la lovituri cat si in cazul in care geamul se sparge. Cioburile nu se imprastie, nu cad bucati mari de sticla peste cei din apropierea lor.

La impact puternic geamul infoliat crapa doar. La fel ca si parbrizul masinilor. Inlocuiesti geamul crapat ulterior, fara sa mai fie o urgenta.

Daca tocmai geamul de la usa de la intrare s-a spart, macar nu ramane casa fara usa sau fara geam,  deoarece folia tine geamul intreg. Securizarea suprafetelor de sticla previne ranirea!

Decat sa zici: “Mai bine puneam folii atunci…” ..mai bine zi: “Aplic chiar acum!”

Ai doar de castigat! 

 


Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Suprafetele mari de geamuri sunt estetice si asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera

Protectie UV

Toata familia spune: Adio UV! Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii.

Folii decorative-sablate
Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara? Dar in acelasi timp nu vrei sa faci intuneric in casa?

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Siguranta si Folii Antiefractie Acasa – Masterfol
 Contact