» Home »
PARBRIZE

REPARATII SI INLOCUIRI PARBRIZE IN CLUJ-NAPOCA


Salveaza-ti parbrizul cat mai repede!
Daca ai primit o lovitura de piatra in parbriz si vezi ca s-a format o ciobitura sau fisura, vino cat mai repede pentru a-ti salva parbrizul!

Ajuta-i si pe prietenii tai cu un share la aceasta postare!

Sigur iti vor multumi daca repara parbrizul din timp si nu ajung sa fie nevoiti sa-l inlocuiasca!


 
Circuli linistit si dintr-odata iti sare o piatra in parbriz. De evitat nu ai ce sa eviti pentru ca s-a intamplat in 2 milisecunde.

Nu prea ai nici pe cine sa tragi la raspundere, pentru ca piatra a venit direct din roata unei masini. Deci ce ii de facut?

Probabil te-ai saturat sa tot schimbi parbrizul dupa fiecare lovitura mai seriosa... Ei bine, mai poti avea o sansa.

Important este ca ciobiturile incasate sa se repare cat mai repede, atunci cand inca sunt la dimensiune mica si n-au apucat sa “fuga”, adica sa devina fisura.

Ciobiturile care nu depasesc ca si dimensiune o moneda de 50 de bani se pot repara, iar pentru acestea garantam ca nu pornesc. Oferim si garantie. Lucrarea dureaza aproximativ o ora si nu este nevoie de programare.

Pentru oferta te rugam sa ne suni la 0264 450 007

Parbrizul, odata fisurat cedeaza foarte usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta mai este un factor extrem de daunator: schimbarea brusca a temperaturii. 

Daca ti-a sarit o piatra in parbriz, cel mai probabil esti nefericitul posesor al unei ciobituri de tip stea, potcoava sau ochi de bou. Suna ciudat aceste denumiri, dar asa se folosesc in strainatate de catre profesionistii din domeniu. Vino cu masina sa vedem ce putem salva din parbrizul tau. 

Indata ce ai constatat o ciobitura sau o fisura pe parbriz, vino in cel mai scurt timp sa o reparam. Evita fisurarea in intregime!

Daca aceste lovituri nu sunt reparate la scurt timp dupa producerea lor, risti ca parbrizul tau sa cedeze din cauza socurilor termice si a vibratilor cauzate de gropi.

Nici nu observi cand apare o fisura de cativa cm, dupa care nu ii trebuie mult timp si se poate fisura in intregime. Toate astea se pot intampla in cateva minute sau chiar intro zi.

Operatiunea de reparare nu dureaza mult:

  • Se gaureste mijlocul loviturii (pentru a putea introduce rasina speciala)
  • Se umple ciobitura si canalele acestuia cu rasina
  • Cu o ventuza speciala se face vacuum pentru a presa rasina in toate zonele fisurate.
  • Se acopera reparatia cu o folie si se pune la uscat (cu lampa UV sau afara la soare)

In cateva minute parbrizul tau este salvat iar in locul ciobiturii ramane o urma mult mai invizibila dar la fel de rezistenta ca si inainte!

Nu astepta ca ciobiturile si fisurile sa mearga mai departe. Vino in timp la reparat!
 

Fisurile apar cel mai des din cauza neglijarii si amanarii reparatiei la timp a ciobiturilor. Odata ce apa se infiltreaza in crapaturile minuscule si incepe sa se dilate sau chiar sa inghete, parbrizul este ca si compromis. In scurt timp se extinde si nu se mai opreste, doar cand ajunge la marginea parbrizului. Recomandarea noastra este ca aceste mici ciobituri sa se repare din timp, dar daca totusi ai neglijat acest lucru si ti-a aparut deja o fisura mare, trebuie sa stii urmatoarele:

  •  Parbrizul odata fisurat, nu va mai fi la fel de integru
  •  Reparatia este garantata doar in cazul ciobiturilor (sa nu depaseasca in diametru o moneda de 50 de bani)
  •  Se poate face o gaura in varful fisurii pentru a incerca stoparea acestuia
  •  Aceste reparatii de fisuri, rezista de regula ani de zile. Au fost cazuri cand a rezistat o saptamana, dar toate aceste depinde de conditiile in care va sta parbrizul dupa reparatie, depinde si in cate gropi intri cu masina, vara pe caldura daca dai drumul la aerul conditionat direct pe parbrizul incins sau iarna invers. 

Parbrizul cedeaza usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta afecteaza si schimbarea brusca a temperaturii. (Vara sufla aerul conditionat pe geam, iar in timpul iernii pornim caldura la maxim) Toate astea duc la fisurarea parbrizului.


In cazul in care apar multiple fisuri lungi, singura varianta este inlocuirea parbrizului. Pentru a solicita o oferta de pret suna chiar acum la numarul 0264 450 007 sau 0748 144 622 iar un coleg de la receptie te iti comunica costurile iar daca te hotaresti poti sa te si prezinti.


Daca fisura aparuta nu depaseste lungimea de 40 cm, se poate repara dar nu este garantat cat va tine. In cele mai multe cazuri a rezistat chiar si 2 - 3 ani. Totul depinde de conditiile de care va fi inconjurat in continuare. Incalzire brusca, lovitura unei pietre chiar in zona reparata, o groapa la viteza sau coborarea unei borduri...toate acestea pot produce daune dupa reparatia fisurii.


Vino sa vedem parbrizul si dupa constatare, care nu te costa nimic, iti spunem daca se poate repara si care sunt costurile.

 

Citeste mai multe despre reparatii si inlocuiri parbrize:

S-a ciobit parbrizul?

Daca aceste lovituri nu sunt reparate la scurt timp dupa producerea lor, risti ca parbrizul tau sa cedeze din cauza socurilor termice si a vibratilor cauzate de gropi.

Intrebari frecvente despre Reparatii Parbrize
Afla raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre reparatii parbrize.
Garantii Parbrize (Reparatii - Inlocuiri)
Aici gasesti garantiile privind reparatiile si inlocuirile de parbrize sau geamuri.


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Parbrize Cluj – Masterfol.ro