» Home »
Despre noi
Despre noi

Cum a inceput povestea Masterfol in Cluj-Napoca


A fost odata, ca niciodata…

Totul a inceput in anul 2000 intr-un atelier mic de reparat parbrize, folosind o tehnologie importata din SUA. Cu timpul am decis sa extindem afacerea si alte servicii auto. Asa am ajuns sa montam foliile LLumar din SUA, intr-un atelier din centrul Clujului pe Calea Dorobantilor nr 17-19. Am intrat si pe piata geamurilor arhitecturale pe care aplicam folii antiefractie si folii protectie solara / UV.
 
Prima lucrare mai mare de infoliere geamuri la cladiri, a fost restaurantul Piramida din incinta Colegiului Universitarilor. Acoperis din sticla, sub forma de piramida, la 8-10 m inaltime si la peste 50 de grade Celsius (cam atat de cald era acolo sus).
 
Am predat lucrarea, exact asa cum au dorit beneficiarii: la calitate maxima dar si la timp.
Au cam trecut anii de atunci, dar foliile aplicate sunt la fel si acum, in aceeasi stare, chiar daca au trecut zeci de ani.
 
Au urmat mii de masini si hectare intregi (ca si dimensiune) de geamuri de cladiri infoliate, iar dupa 15 ani de activitate, in anul 2015 am reusit sa ne ridicam noul sediu pe str. Plevnei nr 42, cu dotarile de ultima generatie, pentru ca am vrut sa oferim atat clientilor cat si angajatilor un spatiu modern unde toata lumea sa vina cu drag. Ne-am simtit datori clientilor nostri care aprecieaza calitatea.
 

Echipa Masterfol

Avem o echipa numeroasa, formata din oameni cu spirit tanar, axat mereu pe ideea “Tot ce fac, trebuie sa fie ca si cum as face pentru mine”. 
 
Pentru ca priceperea si cunostintele tehnologice sunt la fel de importante ca si seriozitatea, suntem in permanenta pregatire tehnica. Acest lucru fiind dovedit si de performantele atinse la concursurile de montat folii organizate in afara tarii.
 
Prima oara am trecut prin emotiile concursului in anul 2002, la Budapesta unde echipa noastra a castigat locul 4 in clasamentul international iar locul 1 in clasamentul Romaniei, drept pentru care am reusit sa reprezentam Romania la concursul European organizat in acel an in Bielefeld (Germania).
In 2004 la Velence (Ungaria) au fost deja mai multi concurenti reprezentand ateliere de prestigiu din Croatia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Ungaria si Romania. Chiar si in acel an, am reusit sa ne mentinem pe locul 1 in clasamentul Romanesc.
A urmat cel din 2007 la Balatonkenese (Ungaria) cu rezultate remarcabile. Dupa o pauza de cativa ani buni, datorata crizei economice, in 2016 au reluat in forta concursurile Tint-Off numarand peste 200 de invitati din 5 tari: Bulgaria, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Ungaria si Romania. Rezultat: locul 4.
 
Atenti la fenomenul “Wrapping” ceea ce a inceput sa ia amploare din anul 2010.
Am horatat sa includem in oferta noastra si acest serviciu spectaculos, motiv pentru care ne-am “policalificat”: am luat parte la sesiuni de pregatire in Budapesta, Houthalen - Belgia si  Milano - Italia.
 
In 2015 am adaugat un produs complet nou pentru piata din Romania: vopsea protectie solara pentru acoperisuri din policarbonat (luminatoare, trape de fum). Avand in vedere multitudinea de solicitari venite din partea halelor industriale am gasit o solutie inovativa pentru reducerea supraincalzirii halelor acoperite cu placi din policarbonat: vopsirea placilor de policarbonat cu o vopsea speciala de protectie solara care reflecta o cantitate insemnata de energie solara fara sa reduca trecerea luminii solare.
 

Masterfol, la nevoie se cunoaste

La Masterfol iti oferim exact ceea ce ai nevoie, adica nu o sa-ti “punem in carca” niciodata un produs de care nu ai nevoie. Dupa analizarea nevoilor tale iti oferim produsul de care ai nevoie si care se incadreaza in bugetul tau. In toti acesti ani, am testat diferite produse si le-am pastrat doar pe cele de calitate.
 
Ne bucuram sa vedem zilnic tot mai multi Clujeni carora le pasa de calitatea pe care o primesc. Te asteptem sa fii si tu printre miile de clientii multumiti, care se intorc mereu cu zambetul pe buze :)

 

Un scurt filmulet despre Foliile LLumar, fabricate de Eastman Chemical Company  


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Despre Noi – Masterfol.ro