» Home »
CLADIRI » FOLII SMART

Folii smart care se schimba de la telecomanda, sau cum sa ai cel mai tare birou din oras!
Sa tragi de jaluzele si de perdele, parca nu mai sunt la moda.

Evolutia o traim chiar azi, iar la fiecare colt de strada apare mereu ceva nou, prin urmare e timpul sa faci un upgrade si sa fii si tu la zi cu tehnologia atunci cand vine vorba de biroul tau.

Sunt momente cand ai nevoie de privacy la tine in birou. Poate lucrezi la un proiect secret, sau aveti meeting-uri si documente confidentiale de prezentat, iar focusul trebuie sa ramana doar in incapere.

Sa ai intimitatea dorita la o apasare de buton, nu doar ca este foarte probabila, ba chiar este  realizabila cu ajutorul foliilor smart (e-folii), sau folii inteligente.

Procedura de instalare este putin mai complexa decat la foliile obisnuite, insa echipa noastra este instruita de profesionisti din Luxemburg si sunt gata sa te ajute cu instalarea foliilor smart la tine in birou.

Odata ce foliile sunt aplicate pe geamuri, se leaga firele foliilor la transformator iar acesta se conecteaza la oricare din prizele aflate in birou.


Atunci cand foliile smart sunt pe ON, geamurile devin transparente si se poate vedea in ambele directii.

Atunci cand dorim sa avem intimitate, se apasa pe butonul OFF iar geamurile devin instant albe.

Pentru mai multe informatii si pentru testarea foliilor, te asteptam la sediul nostru din Cluj-Napoca, Str Plevnei nr 42.

Orarul este de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.

 

Cum functioneaza?Auto


Cladiri
  

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Folii smart cu telecomanda