» Home »
Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII INTRODUCERE

www.masterfol.ro este un site de prezentare cu informatii despre urmatoarele servicii: Folii geamuri auto si cladiri, colantari, folii de protectie, reparatii parbrize, reconditionare faruri.

CONTINUT SITE www.masterfol.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT Toate informatiile pe care le contine site-ul www.masterfol.ro, sunt proprietate a companiei S.C. SALSTAR S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. SALSTAR S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.masterfol.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.masterfol.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI S.C. SALSTAR S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. SALSTAR S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati mai jos:


MASTERFOL – SALSTAR S.R.L.

www.masterfol.ro

Adresa: Cluj-Napoca, Str. Plevnei nr. 42, Jud. Cluj;

Telefon: +40264 450 007, E-mail: contact@masterfol.ro


 

Vezi mai multe

=> CONFIDENTIALITATEA SI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

=> POLITICA DE LIVRARE SI RETURNARE COMANDA

 


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Termeni si conditii