Masterfol este primul partener LLumar Select Pro din Europa

   
Postat la data de:  22/12/2018

Comunicat

 

Incepand din 18.12.2018, Masterfol devine partener Select Pro al Eastman Chemical Company.

Astfel, devine primul partener Select Pro din Europa.
Eastman Chemical Company, producatorul foliilor LLumar din SUA a dezvoltat un concept special, un parteneriat de excelenta care se incheie doar cu un numar restrans de companii montatoare de folii auto si folii arhitecturale care respecta o serie de conditii prin care producatorul din State se asigura de faptul ca montatorul foliilor exceleaza in materie de calitate, respecta prevederile legale, are un mod de primire a clientilor, echipare corespunzatoare, aspectul atelierului, volumul de vanzari si imaginea formata in aria de acoperire a companiei.
 
In paralel, Eastman Chemical Company, cel mai mare producator de folii din lume, a dezvoltat o serie exclusiva de folii auto, foliile STRATOS, prin care se ating nivele de performanta nemaivazute pana la ora actuala.

Foliile STRATOS sunt fabricate cu ultima tehnologie, avand nanoparticule de ceramica, numite Hybrid Matrix.  Protectia solara a acestor folii este net superioara celor fabricate pana la ora actuala, fara sa reduca receptia semnalelor GSM, GPS sau radio.


 
Aceste super-folii se pun in exclusivitate la dispozitia partenerilor Select Pro, astfel producatorul din State se asigura ca cele mai bune folii auto din lume, Cutting Edge-ul industriei sa fie aplicate in mod profesionist.

Singurul loc la ora actuala din Europa unde foliile Stratos pot fi aplicate este in Romania, la Masterfol in Cluj-Napoca.

 

 

Ne bucura foarte mult aceasta distinctie din partea producatorului din State, este o mare onoare pentru noi sa fim primii din Europa si singurii la ora actuala. Astfel, munca noastra de 18 ani o vedem apreciata, ceea ce ne motiveaza si mai mult sa facem performanta si sa oferim servicii excelente.
 
Suntem bucurosi sa aratam lumii, faptul ca si in Romania se pot face lucruri bune si nu trebuie neaparat sa stam in coada Occidentului.
De ce este important pentru noi parteneriatul Select Pro?
 
Pentru ca astfel putem oferi clientilor nostri, maximul din industria foliilor auto la ora actuala. Scopul nostru intotdeauna a fost si este sa asiguram oamenilor conditii cat mai bune in calatoriile cu masina. Toate foliile sunt fabricate cu scopul de a proteja calatorii din masini, doar ca performanta lor este diferentiata prin tehnologia utilizata.
 
Daca exista o cale prin care sa putem asigura clientilor nostri protectie solara si mai buna, consideram ca este obligatia noastra sa facem totul in asa fel incat clientii nostri sa poata beneficia de avantajele ultimelor inventii si sa nu fie cu nimic mai prejos decat cei din Occident sau SUA,
 
Iosif Salak – fondator Masterfol