» Home »
Contact » Cariere - Angajare Masterfol

Posturi libere la Masterfol Cluj

Angajam Consilier Clienti

Suntem in cautarea unei persoane orientate catre clienti si dornice sa ofere o experienta excelenta clientilor nostri in calitate de Consilier Clienti.

Angajam montator folii auto
Esti in cautarea unui loc de munca care sa iti ofere mai mult decat un simplu salariu, dar si experiente interesante alaturi de o echipa unita? Daca esti pasionat de estetica, iti plac masinile si esti adeptul lucrului bine facut, inseamna ca acest post este perfect pentru tine.
Angajam montator folii cladiri
Esti in cautarea unui loc de munca, menit sa-ti ofere mai mult decat un simplu salariu, dar si experiente interesante alaturi de o echipa unita? Daca esti pasionat de estetica si esti adeptul lucrului bine facut, inseamna ca acest post este perfect pentru tine.
Angajam receptioner - facturare
Acest post este perfect pentru tine daca iti place sa interactionezi cu oamenii si sa-i ajuti, daca esti o persoana organizata si mereu cu zambetul pe buze.


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Cariere Masterfol