» Home »
CLADIRI » FOLII SPECIALE » Folii privacy ecran

Folii privacy glass / Data Jammer
La birou in salile de sedinte de regula se discuta prioecte de importanta majora  cu o multitudine de infomatii confidentiale. Ca aceste informatii sa fie in siguranta sau pur si simplu vrei ca datele afisate pe monitorul tau sa nu fie vazute de toata lumea, iti recomandam foliile Privacy Glass care odata aplicate pe suprafetele de sticla, blocheaza privirea celor curiosi.

Deobicei se aplica pe peretii si usile compartimentarilor din sticla astfel incat sa nu se vada informatiile de pe monitoarele aflate in birouri. In rest se vede perfect atat inauntru cat si afara

Tocmai pentru aceste cazuri, au fost gandite foliile privacy glass pentru birouri, care odata aplicate pe suprafetele de sticla, blocheaza privirea celor curiosi de monitorul tau.

Folia este alcatuita dintr-un strat dur de PVA care rezista la zgarieturi si este usor de intretinut in timpul curatarii geamurilor. Adezivul se polimerizeaza cu sticla în 15 zile.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta folosind optiunile de mai jos. 


 www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Folii privacy ecran / Data Jammer Film