» Home »
CLADIRI » FOLII GEAMURI CLADIRI » Pentru companii
Pentru companii

PROTECTIE SOLARA LA BIROU

Prea cald la birou? Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?


Te simti “topit”, molesit de la soare chiar de la primele ore ale zilei? Da, stim, este foarte neplacut. Abia reusesti sa te concentrezi la lucrurile de zi cu zi. Ce zici, daca toate acestea dispar de pe o zi pe alta?

Foliile protectie solara te scapa de aceste probleme, pentru ca resping pana la 87% energie solara! Astfel, biroul nu se mai incinge, este o temperatura placuta si ai mai mult spor, plus ca soarele nu-ti mai arde ochii. Inca un vantaj care te ajuta foarte mult:

Daca pana acum abia vedeai monitorul, odata aplicate foliile reflexive pe geamuri, totul devine mult mai clar, fara sa te mai deranjeze soarele in timp ce lucrezi la calculator sau la laptop.

Ai conditii de lucru mult mai placute, nu se mai incinge biroul, clima nu-ti mai sufla in cap si in sfarsit se vede monitorul! Factura de curent va scadea considerabil, datorita climei care nu sufla la maxim.

BENEFICII:


- NU este nevoie sa folosesti clima la maxim, sau chiar deloc
- incaperile NU se incalzesc la fel ca inainte,
- monitorul se vede muuult mai bine
- lumina puternica NU te mai deranjeaza
- soarele NU te mai arde in timp ce lucrezi
- productivitatea creste considerabil
- ai intimitate si discretie
- nu mai transpiri la serviciu
- scad costurile cu energia electrica
- privit din exterior aspect estetic modern
- in sfarsit ai conditii de lucru!


Folii reflexive - din interior Folii reflexive - din exterior
   
Folii neutrale - din interior Folii neutrale - din exterior

PROTECTIE UV PENTRU EXPONATE  Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?
Iti aranjezi frumos exponatele din vitrina pentru a atrage clienti, doar ca dupa cateva saptamani realizezi ca produsele expuse si-au pierdut din culoare din cauza razelor UV.

Nu mai arunca bani pe produsele expuse care nu le mai poti vinde. Probabil pirezi mult timp si bani cu schimbarea permanenta a exponatelor daca nu vrei sa se distruga in vitrina.

 
A venit momentul sa-ti protejezi exponatele din vitrina, cu cea mai inovatoare folie cu protectie UV. Acesta se aplica pe interiorul geamurilor de la vitrina si resping 99% din razele UV. In felul acesta nu risti ca produsele expuse sa se degradeze si sa nu le mai poti vinde. Uita de hainele decolorate in vitrina!

De acum toate exponatele tale vor fi protejate de soarele nimicitor, iar transparenta geamurilor raman aceleasi atat din interior cat si din exterior!

 
Singura diferenta se va vedea pe hainele expuse care isi mentin culoarea chiar daca au stat o vreme indelungata la soare.
Masterfol Cluj iti vine in ajutor cu foliile protectie UV LLumar care blocheaza 99% din razele UV!

Si pentru a prelungi si mai mult timpul cat poti lasa exponatele in vitrina, iti propunem ultimele generatii de folii, cele colorate cu particule de ceramica, aplicabile pe exterior care te protejeaza si de caldura si de UV.


Iti prezentam acum foliile ceramice care nu doar ca blocheaza 99% din razele UV dar si resping o mare parte a energiei solare. Pentru ca trebuie sa stii ca decolorarea se datoreza in doar 40% razelor UV.

Energia solara, supraincalzirea adica, este raspunzator la fel in 40% de distrugerea exponatelor tale.Restul de 20% se imparte la umiditate, lumina naturala, praf, etc.


Foliile LLumar, THE 80 BL sunt singurele folii care blocheaza 99% raze UV si resping 55% energie solara in conditiile in care nici macar nu sunt vizibile.

Nu reduce vizibilitatea exponatelor si nu schimba deloc culoarea lor.

 

BENEFICII:

Protectie la UV de 99%
Protectie la energia solara de 55%
Exponate perfect vizibile
Economisesti timp pentru ca amenajezi mult mai rar vitrina
Exponatele din vitrina nu se mai degradeaza
Nu mai pierzi bani din cauza marfii decolorate
Protejezi magazinul de supraincalzire


 

SIGURANTA SI ANTIEFRACTIE PENTRU AFACEREA TA
In primul rand sa facem diferenta intre folia de siguranta si antiefractie: Ambele folii sunt transparente si sunt destinate securizarii geamurilor.

Diferenta dintre ele este data de scopul pentru care se doreste aplicarea foliilor:

Daca doresti sa previi ranirea cu cioburi in caz de spargere accidentala ai nevoie de foliile de siguranta.

Daca doresti sa cresti rezistenta geamurilor la spargere intentionata, adica efractie, ai nevoie de folii antiefractie.

Cele doua folii difera in grosime - cele antiefractie sunt mult mai groase si rezista la impact, la lovituri mai puternice - respectiv sunt certificate in norme Europene diferite.

Folii siguranta Se aplica pe suprafete de geamuri din interior (pereti despartitori, usi de sticla, elemente de decoratiuni, etc) si protejeaza impotriva ranirii cu cioburi.

O suprafata de geam, odata sparta poate cauza rani extrem de grave...chiar fatale. Nu am vrea sa ajungem in situatia in care aflam asta chiar pe pielea noastra.

Pentru a preveni orice fel de accidentare cauzata de spargerea peretilor sau usilor de sticla, trebuie neaparat sa acoperim aceste suprafete cu folie de protectie LLumar, total transparente, care nu obstructioneaza vederea prin ele, dar in schimb ofera o protectie extrem de ridicata impotriva ranirii in caz de spargere.

Chiar daca accidental se aplica o lovitura puternica pe suprafata din sticla iar acesta se sparge, aici intervine puterea si partea interesanta a foliei de protectie.

Acesta mentine la un loc geamul spart, astfel nu ne ranim cu sutele de cioburi ba chiar avem timp sa ne ferim de zona periculoasa.

Pentru a preveni ranirea cu cioburi, recomandam aplicarea foliilor de siguranta pe toate suprafetele expuse la spargere.

Foliile de siguranta sunt disponibile si in variante reflexive - in cazul in care se doreste si protectie solara, respectiv sunt disponibile si variante sablata - in cazul in care vrei sa opresti si vizibilitatea in incapere.

Foliile de siguranta mentionate anterior se aplica pe partea interioara a geamurilor (pe fata 4 pentru cei cunoscatori).

Va oferim insa si folii de siguranta exterioare care se aplica pe partea exterioara a geamurilor.

Acest tip de folie se aplica acolo unde exista riscul ranirii celor de sub geam dupa ce aceasta s-a spart accidental, cum ar fi:

Scoli, unde in curte se joaca nu mingea Gradinite unde sunt geamuri pana la sol si copii pot veni in contact cu geamurile Folii antiefractie.

Se aplica pe geamurile si usile exterioare pentru a proteja impotriva raufacatorior si pentru a-i impiedica sa patrunda la tine in birou.

Foliile antiefractie vin in completarea celorlalte masuri de siguranta:

Sistemul video si alarma. Folia antiefractie este singurul mijloc de prevenire a efractiei, iar toate celelalte nu (sistemele de alarma, sistemul de supraveghere video, firmele de paza si protectie) acestea, actioneaza doar dupa producerea evenimentului neplacut.

Mai pe scurt, te anunta ca hotul este deja in birou. Foliile antiefractie intaresc geamurile companiei tale, intarzie mult sau chiar impiedica spargerea geamurilor. Fii pregatit, nu te lasa la voia intamplarii.

Cu siguranta nu doresti sa-ti dispara lucrurile de valoare din firma, mai ales informatii sau documente confidentiale.

Companiile care asigura paza si protectie, respectiv evaluatorii care intocmesc Analiza de Risc recomanda aplicarea foliilor antiefractie, deoarece aceste folii reduc considerabil riscul de efractie.

In cazul foliilor antiefractie este foarte important sa verificati daca foliile sunt certificate in norma EN 356, respectiv daca detin Agrement Tehnic.

Foliile antiefractie marca LLumar sunt certificate EN 356 si detin Agrement Tehnic eliberat de ICECON Bucuresti. Foliile LLumar dispun de o claritate excelenta, fara distorsionari de imagine, 100% tranaparente.

Sunt acoperite cu strat antizgaraire foarte rezistent pentru a nu se zgaraia cu ocazia curatarii geamurilor si au o durata de viata foarte indelungata. Durata de viata a foliilor antiefractie LLumar este de 15-20 de ani.

BENEFICII:

 
Siguranta sporita
Sansele tantivelor de furt scad semnificativ (hit&run)
Evitarea accidentarilor in cazul spargerii geamurilor
Aspect estetic placut (transparente sau reflexive)
Geamurile isi pastreaza forma initiala, doar ca sunt mult mai rezistente


Nu merita sa risti! Este o investitie minora cu un impact spectaculos in ceea ce priveste protectia bunurilor si protectia celor din incapere. 

FOLII PRIVACY PENTRU BIROURI

Te deranjeaza faptul ca se vede in birou?
Pentru acest scop s-au dezvoltat foliile decorative, sablate. 


Exista folii in varianta sablata, prin care nu se vede in nici o parte si toate astea fara sa se faca intuneric in incaperi. Vizibilitatea este oprita, insa lumina vizibila trece fara probleme.

Nu te mai deranjeaza trecatorii, atentia angajatilor / colegilor nu mai este distrasa de evenimentele petrecute in afara biroului. astefel se pot concentra mai eficient asupra taskurilor zilnice.


Este recomandat si pentru spatiile medicale unde pacientii sunt examinati sau se pregatesc pentru examinare. Foliile sablate sunt solutiile optime: opresc vizibilitea in incapere fara sa reduca ilumina naturala.


Foliile sablate cu modele se aplica pentru a reduce vizibilitate. Se aplica pe geamuri de compartimentare la birouri unde angajatii sunt deranjati de faptul ca cei care trec pa langa ei, se uita la acte, sau la alte lucruri personale.

Pentru reducerea vizibilitatii se aplica urmatoarele folii:

Sablate in dungi de diferite latimi
Sablate in patratele
Sablate in picatele (buline)

 

Scopul foliilor decor este de a permite lumina in incaperi, dar nu si privirile celor care au vedere spre biroul tau. Pe langa faptul ca sunt extrem de utile, schimba aspectul biroruilor in ceva mult mai frumos si mai placut.

Daca in birouri sunt usi de sticla iar asta constati doar dupa ce ai dat cu fata de ea, atunci e timpul sa scapi de aceste dureri fara sa administrezi o pirula de Nurofen si sa alegi aplicarea foliilor decor sablate in dungi, tocmai pentru a face mai vizibila usa de sticla.

Ofera-i biroului un aspect modern si un mediu de lucru de care sa te bucuri zi de zi. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne mai jos.


 www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Pentru companii