» Home »
Contact » Cariere » Demontator - Montator elemente caroserie

Demontator - Montator elemente caroserie

Ce zici de un job interesant, la o firma stabila care a dovedit de 20 ani ca poate si mai bine?

Ce zici de un mediu de lucru modern si placut unde activitatea iti este apreciata si evident renumerata ca atare?

Descrierea companiei Compania SC Salstar SRL - mai cunoscut dupa brandul propriu MASTERFOL - lider in domeniu, este specializata in aplicarea foliilor auto, foliilor pentru geamuri cladiri si colantare auto (wrapping) avand o vechime si experienta de peste 20 ani. In acest timp am reusit sa aplicam cele mai cautate folii din lume - foliile marca LLumar, fabricate in SUA - pe geamurile a peste 30000 de masini, asigurand calatorii placute si sigure pentru tot atatea familii.

Masinile infoliate de noi sunt mai placute de condus, mai estetice si mai sigure. In afara de serviciile premium executate in domeniul auto, echipa noastra de profesionisti executa lucrari de aplicare folii protectie solara, antiefractie si protectie UV pe geamuri de cladiri. In cei 20 ani de activitate am asigurat protectie solara, conditii imbunatatite de lucru la sute de birouri, cabinete medicale, spitale, univarsitati, banci, primarii, cabinete de avocatura si contabilitate, sedii firme, spatii comerciale, hoteluri, dar si la case private si apartamente, avand la "activ" peste 10 hectare de geamuri infoliate.

Scopul nostru este sa ajungem lider national in ceea ce priveste aplicarea foliilor profesionale pe geamuri auto si cladiri, respectiv colantarea profesionala (wrapping) a masinilor, sa asiguram cele mai bune conditii de lucru angajatilor pentru ca ei la randul lor sa ofere cele mai bune servicii clientilor. Ce trebuie sa faci: Pregatesti masinile pentru aplicare de folii pe geamuri sau pentru colantare.

Adica, demontezi geamurile din usi, elementele de caroserie ce urmeaza a fi colantate (bari, spoylere, manere, etc.) si le montezi inapoi dupa ce s-au infoliat. Daca esti indragostit de domeniul auto, iti plac masinile si „mori dupa ele”, esti o fire pretentioasa cu tot ceea ce faci, daca iti place sa faci lucrurile cu mare atentie, iti place lucrul in echipa, ai ocazia sa te specializezi intr-un domeniu unde niciodata nu te plictisesti si in care intotdeauna ai ceva nou de invatat.

Costituie avantaj daca ai mai lucrat in domeniul auto, dar nu este neparat necesar. Important este sa fii pasionat de masini, sa ai indemanare buna, sa fii serios, creativ si pretentios cu tot ceea ce faci. Restul lasa in seama noastra. Te asiguram ca vei fi multumit, intotdeuna vei avea satisfactia de a face lucruri interesante intr-un mediu prietenos si bine pus la punct. Si gasim timp si de distractii.

De altfel suntem atenti la colegii nostri, ii respectam si ne place sa-i ajutam cand au nevoie de noi.
Aplica chiar acum! Succes!      

Vezi mai multe

Consilier clienti

Esti fascinat de lumea masinilor, comunici usor si iti place sa-i ajuti pe ceilalti? Ce zici de un job captivant unde te ocupi de ceea ce iti place tie cel mai mult: de masini superbe

Montator folii auto si geamuri arhitecturale
Ti-ar placea ca locul de munca la care mergi zilnic, sa nu fie doar pentru bani ci sa ai parte si de experiente interesante alaturi de o echipa faina?

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Demontator - Montator elemente caroserie