» Home »
Dezinfectare prin ozonizare » Dezinfectare auto » Dezinfectare autocare / microbuze


Cum sa ai autocarul sau microbuzul dezinfectat in proportie de 99.999%?

Transporti persoane zilnic si vrei sa asiguri conditii placute si dezinfectate in proportie de 99.999%? In 30 de minute maxim ti-am dezinfectat masina dupa care isi poate continua traseul. Fara spalare sau uscare.


Pe langa masurile de protectie pe care le faci dupa in fiecare zi, e important sa dezinfectezi interiorul mai in detaliu. Acum poti la costuri mici, poti sa ai beneficii mari!
 

Aici ne referim la o dezinfectare generala, de la sistemul de climatizare, pana la scaune, manere, geamuri, usi si alte elemente din interior cu care intra in contact calatorii.

 

Daca ai drum prin zona Plevnei, vino sa-ti dezinfectam microbuzul sau autocarul ca la carte. 

Dezinfectarea se face cu ozon, iar aesta este un gaz care patrunde in cele mai mici locasuri din interior. Iata super-beneficiile de care te bucuri tu si calatorii tai:
 

  • Distruge bacteriile in proportie de 99.999% 
  • Dispare mirosul din instalatiile de aer conditionat
  • Scapi de mucegaiul format in zonele umede 
  • Elimina mirosul de tigara si aerul statut


 
Microbuze la doar 100 lei 
redus de la 120 lei 

Autocare la doar 200 lei 
redus de la 220 lei In perioada aceasta, orice preventie ne ajuta sa fim in siguranta.  
 
De-a lungul aniilor, s-a dovedit ca ozonul ucide 99,999% din agentii patogeni, inclusiv SARS Coronavirus si gripa H5N1. Cercetatorii anticipeaza ca poate fi un instrument important in prevenirea raspandirii bolii Coronavirus 2019 (Covid-19).

Robert Smith, CEO-ul companiei Quail Systems, avand experienta de peste patru decenii de cercetare, spune ca s-a dovedit ca Ozonul distruge virusul SARS Coronavirus

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Dezinfectare autocare / microbuze
 Contact