» Home »
Dezinfectare prin ozonizare » Dezinfectare auto » Dezinfectare taxiuri


Cum sa ai taxiul dezinfectat in proportie de 99.999%?

Transporti persoane in regim de taxi si vrei sa asiguri conditii placute si dezinfectate in proportie de 99.999%? In 30 de minute maxim ti-am dezinfectat masina dupa care poti prelua deja comenzi. Fara spalare sau uscare.


Pe langa masurile de protectie pe care le faci dupa fiecare cursa, e important sa dezinfectezi si masina in totalitate. La costuri mici, beneficii mari!
 

Aici ne referim la o dezinfectare generala, de la sistemul de climatizare, pana la panouri, tapiterie si alte elemente din interior cu care intra in contact clientii.

 

Daca ai o cursa prin zona Plevnei, vino sa-ti dezinfectam masina ca la carte. Daca nu esti la lucru, poti solicita serviciul de Pickup & Delivery si iti preluam noi masina iar dupa dezinfectare, ti-o aducem inapoi.

 

Dezinfectarea se face cu ozon, care este un gaz iar acesta patrunde in cele mai mici locasuri din masina. Iata super-beneficiile de care te bucuri:
 

  • Distruge bacteriile in proportie de 99.999% 
  • Dispare mirosul din instalatiile de aer conditionat
  • Scapi de mucegaiul format in zonele umede 
  • Elimina mirosul de tigara si aerul statut


 
doar 65 lei 
redus de la 80 lei 


In perioada aceasta, orice preventie ne ajuta sa fim in siguranta.  
 
De-a lungul aniilor, s-a dovedit ca ozonul ucide 99,999% din agentii patogeni, inclusiv SARS Coronavirus si gripa H5N1. Cercetatorii anticipeaza ca poate fi un instrument important in prevenirea raspandirii bolii Coronavirus 2019 (Covid-19).

Robert Smith, CEO-ul companiei Quail Systems, avand experienta de peste patru decenii de cercetare, spune ca s-a dovedit ca Ozonul distruge virusul SARS Coronavirus


Designed by macrovector / Freepik
Designed by Freepik

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Dezinfectare taxiuri
 Contact