» Home »
Dezinfectare prin ozonizare » Dezinfectare case / vile / apartamenteCum putem avea locuinta dezinfectata in proportie de 99.999%?

 

Probabil si tu #staiacasa de cateva zile bune si cu siguranta ai luat toate masurile de protectie, insa la dezinfectarea locuintei te-ai gandit? Adica dezinfectare in totalitate, nu cu solutii si spray-uri. 


 

Familia este mult mai linistita dupa ce ati scapat de 99.999% din bacterii iar pe langa asta si aerul e proaspat dezinfectat.
 
Iata cum poti avea si tu locuinta dezinfectata din colt in colt:
 
Procedura se face cu un generator de ozon, care produce un gaz dezinfectant si patrunde pana in cele mai mici locasuri din incapere.

Iata super-beneficiile de care te bucuri:

 
  • Scapi de bacterii si de miros din instalatia de aer conditionat
  • Bacteriile sunt distruse in proportie de 99,999%
  • Mucegaiul dispare din casa
  • Mirosurile imbacsite sunt inlaturate. Aici putem enumera fumul de tigara, mirosul de mancare gatita, miros provenit de la animale de companie, sau aerul statut.
         
        

In perioada aceasta, orice preventie ne ajuta sa fim in siguranta .

  
De-a lungul aniilor, s-a dovedit ca ozonul ucide 99,999% din agentii patogeni, inclusiv SARS Coronavirus si gripa H5N1. Cercetatorii anticipeaza ca poate fi un instrument important in prevenirea raspandirii bolii Coronavirus 2019 (Covid-19).

Robert Smith, CEO-ul companiei Quail Systems, avand experienta de peste patru decenii de cercetare, spune ca s-a dovedit ca Ozonul distruge virusul SARS Coronavirus

Designed by Freepik

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Dezinfectare case / vile / apartamente
 Contact