» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Folii cu certificare TUV

Folii cu certificare TUV 

Daca ai masina inmatriculata in strainatate, acum poti avea folii pe geamuri cu omologare TUV acceptate in toata Europa.


Te-ai intors in tara pentru concediu si inca nu ai apucat sa-ti montezi folii pe geamuri? Acum e momentul sa scapi de lumina si de caldura solara. Scapa de razele solare enervante si bucura-te de calatorii mult mai placute cu masina.

Drumul inapoi, nu o sa mai fie la fel de neplacut. Protectia solara iti ofera o experienta foarte placuta, incat te poti concentra mai usor la drum iar pasagerii din masina se vor bucura de calatoriile cu masina, mai ales cei mici.

Pana acuma, era imposibil sa montezi folii in Romania, pe masini inmatriculat in strainate si sa fie si actele valabile pentru toata Europa. Poti sa te linistitesti pentru ca acum poti avea acest lux, chiar la sediul Masterfol din Cluj-Napoca, str Plevnei nr 42.

Stiai ca pana iti rezolvi treburile prin oras, poti sa lasi masina la noi iar in cateva ore deja te bucuri de calatorii mult mai placute datorita foliilor care te protejeaza de soare?


Contacteaza-ne acum!

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii omologate TUV pentru masini inmatriculate in strainatate
 Contact