• achizitii-publice

  • colantare-990-euro

» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Stratos

STRATOS Series

Foliile LLumar Stratos, sunt un must have pentru toate masinile elegante, pentru ca:
The next generation of window tint has arrived!
FII PRINTRE PRIMII DIN EUROPA, CARE ALEG STRATOSFoliile ceramice STRATOS asigura protectie solara nemaiintalnita pana la ora actuala, avand o claritate uluitoare, fara sa scada receptia semnalelor Radio, GSM si GPS
+ Blocheaza peste 99% din radiatiile UV.

 

 


Cum functioneaza tehnologia Hybrid - Matrix? Folia este acoperita cu multe straturi de nanoparticule de ceramica, milioane de particule care absorb caldura, blocheaza razele infrarosii si disperseaza caldura in exteriorul geamurilor.Foliile Stratos sunt rezultatul a peste 65 de ani de experienta si cercetare din partea celui mare producator de folii auto din lume. Cand ai asteptari mari, STRATOS aduce rezultatele.
 

Iata, experienta lui Lorand Soares Szasz, primul utilizator al foliilor Stratos.
 

Acum cateva saptamani mi-am pus pe masina o folie speciala denumita #STRATOS. Am aflat de la Masterfol Cluj ca am fost primul beneficiar din Europa a acestei folii speciale. La prima vedere, nu este nicio diferenta intre folia "speciala" si cea pe care o aveam deja pe masina.

Duminica insa am simtit pe piele mea ce inseamna folie care respinge 63% din energia solara.

Dupa ce am petrecut o dimineata superba la ZOO in Targu Mures, am plecat cu sotia si fetita spre Cluj. Datorita unei probleme tehnice la masina, aerul conditionat nu a functionat deloc. La 16% in loc sa raceasca, baga aer cald. Asa ca, am hotarat sa opresc de tot aerul conditionat si sa infruntam caldura. Desi erau doar 20 de grade, sorele era puternic.

Ca sa scurtez povestea. Dupa o ora si zece minute am ajuns in Cluj fara sa deschid macar odata fereastra la masina. Fetita a dormit tot drumul si sotia mi-a spus ca nu a simtit deloc caldura in masina.

#Masterfol, multumesc ca m-ati convins sa pun aceasta folie. La inceput parea mai mult o chestie de marketing ("respinge 63% energie solara, lucru nemaiintalnit pana acum"), dar azi am simtit pe pielea mea ce inseamna sa ai o folie de calitate.

Si cand vine vorba de confortul familiei eu merg pe ce este mai bun pe piata.

#Stratos #MasterfolCluj #LLumar

 

 

Tehnologie de ultima generatie pentru o masina conectata.


Foliile auto Stratos, utilizeaza cea mai avansata tehnologie non metalica, care se numeste hybrid-matrix. Respinge caldura fara sa interfereze cu dispozitivele electronice, cum ar fi mobilul, GPS-ul, cheile keyless, radioul sau tabletele. Puteti sa calatoriti in conditii placute, avand un confort, atat spre serviciu cat si spre alte calatorii mai lungi.
 

 


 

Performanta corespunde stilului.


Stratos este conceput pentru a asigura confort sporit si pentru a reduce lumina solara puternica. Aceasta tehnologie noua, respinge pana la 63% din caldura solara si imbunatateste experienta calatoriilor. Protejeaza pasagerii de 99% din razele UV daunatoare in timp ce protejeaza interiorul masinii, impotriva decolorarii si impotriva fisurilor la elementele de plastic, in urma expunerii la ultraviolete.
 

 


 

Stiinta din spatele tehnologiei Hybrid-Matrix la foliile Stratos. Tehnologia Hybrid-Matrix utilizeaza mai multe straturi alcatuite din miliarde de particule nanoscopice pentru a crea proprietati avansate de absorbtie UV. Straturile inovatoare sunt concepute pentru a capta caldura si pentru a le dispersa catre exterior prin geamurile masinii dvs, oferind un nivel maxim de respingere a caldurii.

  

Atunci cand intimitatea are prioritate. Confidentialitatea este importanta pentru protectie personala, pentru pasageri sau pentru bunurile din masina. Geamurile fumurii pot descuraja hotii, doarece nu se vad obiectele lasate in masina. Foliile Stratos ofera doua variante de transmisii ale luminii, in functie de intimitatea dorita.


 

STRATOS 15% reflecta 63% energie solara

 

STRATOS 35% reflecta 58% energie solara

Contacteaza-ne acum!