» Home »
FOLII GEAMURI CLADIRI

FOLII GEAMURI CLADIRI - CLUJ NAPOCA

Foliile pentru geamuri, sunt extrem de practice atat pentru locuinte cat si pentru companii. Scopul foliilor sunt multiple. De la protectie solara si UV, pana la imbunatatirea suprafetelor de sticla sau securizarea acestora impotriva spargerii. Scopurile sunt multiple si pot rezolva problemele zilnice cu care ne confruntam.

Ba ne enerveaza ca ne vad vecinii in casa, sau ca se vede in birouri de pe hol, sau ca soarele incalzeste incaperile plus ca e si lumina puternica, sau poate balustrada de la etaj arata ciudat cu sticla transparenta. Exista rezolvare pentru fiecare problema.

Foliile se pot aplica pe geamurile de termopan, pe veluxurile din mansarda, pe peretii despartitori dintre incaperi, pe sticla de la balustrada, pe cabine de dus, pe usi de sticla, pe mese de sticla. Practic pe orice sticla sau geam, atat in interior cat si in exterior. Cauta mai jos utilizarea dorita si citeste toate informatiile pentru fiecare in parte. Oricum noi iti stam la dispozitie si iti raspundem la orice intrebare ai avea. 


 
E PREA CALD LA BIROU?

Prea cald la birou? Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?

Folii privacy pentru birou

Te deranjeaza faptul ca se vede de afara sau de pe hol, direct la tine in birou? Pentru acest scop s-au dezvoltat foliile decorative sablate.

Siguranta si antiefractie pentru compania ta

Daca doresti sa cresti rezistenta geamurilor la spargere intentionata, adica efractie, ai nevoie de folii antiefractie.

Protejeaza-ti exponatele din vitrina
Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?
Scapa de soarele arzator din casa ta
Suprafetele mari de geamuri sunt estetice asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera.
ASPECT SI INTIMITATE IN CASA TA
Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara?
Protectie impotriva ranirii cu cioburi
Spargerea geamurilor pot cauza raniri grave celor mici. Dar nu numai, si adultii sunt expusi la aceste riscuri.
Protectie UV pentru acasa
Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii.


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Folii Geamuri Cladiri – Masterfol Cluj