» Home »
CLADIRI » FOLII GEAMURI CLADIRI

FOLII GEAMURI CLADIRI - CLUJ NAPOCASTOP CALDURII! Foliile reflexive de la LLumar, te scapa de caldura solara si iti ofera si un plus de intimitate atat la birou cat si acasa.


Daca doresti intimitate, protectie solara sau protectie impotriva ranirii cu cioburi sau impotriva efractiei, alege foliile pentru geamuri, atat la birou cat si acasa.

Te bucuri si de eficientizarea energiei, mai ales la cladirile de birouri. Prin urmare poti realiza economii insemnate.

Foliile aplicate pe geamuri, reflecta pana la 89% energie solara si filtreaza lumina puternica, astfel monitoarele se vad mult mai bine pentru ca soarele nu mai deranjeaza + aerul din incapere devine mult mai placut.

Daca vrei sa optezi pentru infolierea geamurilor de la locuinta ta, poti fi sigur ca ai ales o super protectie pentru familia ta, impotriva caldurii dar si impotriva la razele daunatoare ale UV-ului.

Pe langa asta exista optiuni de siguranta si pentru protectie impotriva cioburilor in caz ca se sparge o vitrina, o usa de sticla sau un perete despartitor de sticla.

Alege foliile LLumar pentru geamuri si buc
ura-te de zonele tale de confort, indiferent de anotimp. 

Pentru a-ti furniza mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi folosind butoanele de mai jos. Daca vrei sa citesti mai multe, apasa pe unul din titlurile de mai jos.

 

 

 


Copyright © Masterfol 2022.  | 
Folii Geamuri Cladiri – Masterfol Cluj
 Contact