» Home »
CLADIRI » FOLII DECORATIVE

Esti designer sau arhitect? Foliile decorative vin in ajutorul proiectelor tale.

Esti designer sau arhitect, prinzi o lucrare la un hotel, la o cladire de birouri sau la un spatiu comercial si vrei sa faci ceva mai iesit din comun sau poate clientul tau are o cerinta mai sofisticata, in care vrea pereti aurii cu glitter, sau imitatie de piatra pe mobilier si alcantara pe birouri sau prinzi o renovare la un hotel in care trebuie schimbate 200 de usi, din alb in gri antracit.

Ce faci in cazul asta?
Nu te apuci sa spargi peretii ca sa inlocuiesti usile. Asta vine cu costuri exorbitante + praf si deranj maxim.


Poti avea rezultatele dorite si se pot transforma suprafetele din interior prin infoliere cu ajutorul foliilor decorative Coverstyl.Ce sunt foliile decorative si la ce se folosesc?


Sunt folii cu diferite texturi si imitatii care se folosesc la renovari interiorare, cum ar fi in camere de hotel, pentru usi interioare, pe elemente de decor din magazine, in bucatarii, pe mobilier, pe pereti sau chiar si pe ascensoare comerciale. 


De ce sa inlocuiesti mobilierul sau usile cand poti sa le faci un upgrade?

Cu ajutorul foliilor decorative interioare de la Coverstyl' poti sa redai un aspect vizual extrem de modern atat pentru mobilier cat si pentru pereti sau usi. 

Ai la dispozitie o gama larga de texturi si culori, de la lemn, piatra, textil, pana la marmura, metal sau chiar si piele.

 

Iata ce super-beneficii ai prin infolierea decorativa:

- Costuri mai mici cu 50%-70% fata de costul inlocuirii
- Se realizeaza repede, fara praf si fara tulburarea activitatii.
- Ai parte de materiale unice cu rezultate exceptionale.
- Foliile aplicate au durata de viata de peste 10 ani.
- Rezista impotriva fisurarii / ingalbenirii / dezlipirii.

 

Vezi mai jos gama larga de texturi si culori disponibile 
  
 


Nu schimba mobilierul! Fa-i doar un upgrade!

Cu ajutorul infolierii decorative ai posibilitatea de a renova suprafetele de lemn, aluminiu si PVC. 

Iti punem la dispozitie peste 400 de modele de texturi si nuante, care se potrivesc pentru aplicari in camere de hotel | usi interioare | elemente decor din magazine | bucatarii | mobilier | pereti | paturi | ascensoare. sau orice alte elemente ai de decorat. 

 


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Folii decorative interioare (Usi / Mobilier / Pereti)