» Home »
PARBRIZE » Inlocuire Parbrize Cluj

Inlocuire Parbrize Cluj

Parbrizul cedeaza usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta afecteaza si schimbarea brusca a temperaturii. (Vara sufla aerul conditionat pe geam, iar in timpul iernii pornim caldura la maxim) Toate astea duc la fisurarea parbrizului.


In cazul in care apar multiple fisuri lungi, singura varianta este inlocuirea parbrizului. Pentru a solicita o oferta de pret suna chiar acum la numarul 0264 450 007 sau 0748 144 622 iar un coleg de la receptie te iti comunica costurile iar daca te hotaresti poti sa te si prezinti.


Daca fisura aparuta nu depaseste lungimea de 40 cm, se poate repara dar nu este garantat cat va tine. In cele mai multe cazuri a rezistat chiar si 2 - 3 ani. Totul depinde de conditiile de care va fi inconjurat in continuare. Incalzire brusca, lovitura unei pietre chiar in zona reparata, o groapa la viteza sau coborarea unei borduri...toate acestea pot produce daune dupa reparatia fisurii.


Vino sa vedem parbrizul si dupa constatare, care nu te costa nimic, iti spunem daca se poate repara si care sunt costurile.

 Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Reparatii parbrize Cluj – fisuri / ciobituri

Daca aceste lovituri nu sunt reparate la scurt timp dupa producerea lor, risti ca parbrizul tau sa cedeze din cauza socurilor termice si a vibratilor cauzate de gropi.


Copyright © Masterfol 2021  | 
Inlocuire Parbrize Cluj
 Contact