» Home »
FOLII CLADIRI » FOLII GEAMURI CLADIRI » FOLII CLADIRI - Pentru acasa

Suprafetele mari de geamuri sunt estetice si asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera. Scapa de caldura cu foliile protectie solara.

Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii. Pe langa asa merita sa-ti protejezi si interiorul case, impotriva decolorarii. Alege foliile protectie UV.


Geamurile de la usi sau vitrine ne pot rani daca se sparg. Alege aplicarea foliilor de siguranta si antiefractie pentru o protectie marita pentru toate geamurile din casa


Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara? Dar in acelasi timp nu vrei sa faci intuneric in casa? Rezolvarea vine cu foliile decor. 
Protectie solara

Suprafetele mari de geamuri sunt estetice si asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera

Protectie UV

Toata familia spune: Adio UV! Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii.

Siguranta si Antiefractie

Suprafetele mari de sticla sau geamurile de la usi va pot rani daca se sparg.

Copiii se joaca in casa iar tu vrei sa ii protejezi de cioburi? Alege aplicarea foliilor de siguranta si antiefractie.


Folii decorative-sablate
Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara? Dar in acelasi timp nu vrei sa faci intuneric in casa?

1 Copyright © Masterfol 2021  | 
Pentru acasa
 Contact