» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru acasa » Folii decorative-sablate

Folii decorative-sablate

Decoreaza-ti geamurile sau peretii despartitori cu folia decor 

Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara? Dar in acelasi timp nu vrei sa faci intuneric in casa?

Tehnologia din ziua de azi ne permite sa jonglam cu regurile fizicii, mai exact, daca doresti ca lumina sa intre in casa ta, dar vizibilitatea sa nu fie posibila nici din interior, nici din exterior se poate realiza cu ajutorul foliile sablate (albe mate). Sunt special create pentru acest scop.

Cele mai multe solicitari le avem pentru bai, dressinguri, bucatarii, holuri. Se poate aplica pe sticla cabinei de dus, pe pereti despartitori, pe mese de sticla, sau orice alta suprafata dreapta de sticla.

Te deranjeaza ca se vede in casa? Te scapam de aceasta problema si geamurile vor arata mult estetic. Se pot aplica pe toata suprafata sau doar partial, cu dungi inguste, rare, mai late...dupa preferinta.

Contacteaza-ne si impreuna stabilim detaliile, dupa care ne si apucam de treaba.
 
 
Powered by flickr embed.

Nu sta pe ganduri! Decat sa vada toti la tine in casa...Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Suprafetele mari de geamuri sunt estetice si asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera

Protectie UV

Toata familia spune: Adio UV! Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii.

Siguranta si Antiefractie

Suprafetele mari de sticla sau geamurile de la usi va pot rani daca se sparg.

Copiii se joaca in casa iar tu vrei sa ii protejezi de cioburi? Alege aplicarea foliilor de siguranta si antiefractie.Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Decorative - Sablate pentru Acasa – Moderne si Eficiente
 Contact