» Home »

Protectie UVToata familia spune: Adio UV! Cand vine vorba de protectie impotriva razelor UV, primul lucru la care ne gandim sunt copiii.

Pielea lor este mai sensibila si mai expusa la boliile care vin de pe urma expunerii la soare.

Ofera-i copilului tau, protectia pe care o merita! Probabil inca nu stiai ca la copii filtrul UV al ochilor se dezvolta pana la varsta de 17-19 ani.

Sub aceasta varsta, ochii copiilor sunt mult mai afectati decat al adultilor.


Acum copilul poate sa stea in camera, pe hol sau in orice loc unde bate soarele in casa, deoarece lumina puternica si nocivitatea ei dispare din secunda aplicarii foliilor. Cel mai fericit va fi insa copilul tau.

Fundatia Skin Cancer recomanda de ani multi de zile impotriva radiatiilor UV aplicarea folii pe geamurile locuintelor, dar si a masinilor. Asociatia a stabilit standardul pentru educarea publicului cu privire la cancerul de piele si prevenirea acesteia prin protectie solara.

Din pacate cancerul de piele este cea mai raspandita a forma a acestei boli. Cei mai sensibii sunt roscatii si copiii pana la pubertate, caci productia de melanina este dependenta de hormonii sexuali. Urmeaza persoanele blonde cu ochi albastri si pielea alba, apoi satenii cu ochi deschisi si pielea alba.

Foliile protectie UV blocheaza 99% din radiatia UV, este cel mai bun filtru UV posibil. In ultima vreme a crescut extrem de mult numarul celor care solicita protectie UV in locuinte, pentru ca tot mai mult se utilizeaza suprafetele vitrate mari.

Tot radiatiile UV sunt cele care cauzeaza decolorarea si degradarea mobilierului, covoarelor din casa. Parchetul se imbatraneste mult mai rapid acolo un radiatiile UV bat direct prin geam. 


Aplicand folii pe geamurile locuintei, oferi cea mai buna protectie posibila.

Ce castigi prin aplicare foliilor protectie UV la geamurile locuintei:


- protectie la piele si ochi de radiatiile UV
- sa protejezi mobilierul scump de decolorare
- protejezi parchetul de imbatrinire prematura
- o lumina mai prietenoasa, umbroasa
- creezi un mediu sanatos copiilor tai.Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Suprafetele mari de geamuri sunt estetice si asigura iluminarea naturala a casei tale insa au si dezavantaje: efectul de sera

Siguranta si Antiefractie

Suprafetele mari de sticla sau geamurile de la usi va pot rani daca se sparg.

Copiii se joaca in casa iar tu vrei sa ii protejezi de cioburi? Alege aplicarea foliilor de siguranta si antiefractie.


Folii decorative-sablate
Vrei sa ai intimitate, sau pur si simplu iti doresti ca unele lucruri sa nu se vada de afara? Dar in acelasi timp nu vrei sa faci intuneric in casa?

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Protectie UV pentru Acasa – Masterfol.ro
 Contact