» Home »
FOLII CLADIRI » FOLII GEAMURI CLADIRI » FOLII CLADIRI - Pentru companii

Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata? E timpul pentru protectie solara eficienta incat sa te simti mai bine la birou!

Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele? Le aranjezi frumos pentru a atrage clientii, doar ca dupa cateva saptamani realizezi ca sunt decolorate?

Doresti sa previi ranirea cu cioburi si sa cresti rezistenta geamurilor la spargere intentionata, adica efractie? Pentru asta ai nevoie de folii siguranta si antiefractie!

Te deranjeaza cand lumea se uita la tine in birou? Nu se pot tine sedinte pentru ca toata lumea de  afara poate vedea in interior? Pentru acest scop s-au dezvoltat foliile decorative, sablate. 
Protectie solara

Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?

Protectie UV pentru vitrina

Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?

Siguranta si Antiefractie

In primul rand sa facem diferenta intre folia de siguranta si antiefractie: Ambele folii sunt transparente si sunt destinate securizarii geamurilor.

Folii decorative - sablate

Te deranjeaza faptul ca se vede la tine in birou? Vrei mai multa intimitate pentru a te putea concentra mai bine pe lucrurile zilnice?


1 Copyright © Masterfol 2021  | 
Pentru companii
 Contact