» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Siguranta si Antiefractie

Siguranta si AntiefractieIn primul rand sa facem diferenta intre folia de siguranta si antiefractie: Ambele folii sunt transparente si sunt destinate securizarii geamurilor.

Diferenta dintre ele este data de scopul pentru care se doreste aplicarea foliilor:

Daca doresti sa previi ranirea cu cioburi in caz de spargere accidentala ai nevoie de foliile de siguranta.

Daca doresti sa cresti rezistenta geamurilor la spargere intentionata, adica efractie, ai nevoie de folii antiefractie.

 
Cele doua folii difera in grosime - cele antiefractie sunt mult mai groase si rezista la impact, la lovituri mai puternice - respectiv sunt certificate in norme Europene diferite.

Folii siguranta Se aplica pe suprafete de geamuri din interior (pereti despartitori, usi de sticla, elemente de decoratiuni, etc) si protejeaza impotriva ranirii cu cioburi.

O suprafata de geam, odata sparta poate cauza rani extrem de grave...chiar fatale. Nu am vrea sa ajungem in situatia in care aflam asta chiar pe pielea noastra.

Pentru a preveni orice fel de accidentare cauzata de spargerea peretilor sau usilor de sticla, trebuie neaparat sa acoperim aceste suprafete cu folie de protectie LLumar, total transparente, care nu obstructioneaza vederea prin ele, dar in schimb ofera o protectie extrem de ridicata impotriva ranirii in caz de spargere.

Chiar daca accidental se aplica o lovitura puternica pe suprafata din sticla iar acesta se sparge, aici intervine puterea si partea interesanta a foliei de protectie.

Acesta mentine la un loc geamul spart, astfel nu ne ranim cu sutele de cioburi ba chiar avem timp sa ne ferim de zona periculoasa.

Pentru a preveni ranirea cu cioburi, recomandam aplicarea foliilor de siguranta pe toate suprafetele expuse la spargere.

Foliile de siguranta sunt disponibile si in variante reflexive - in cazul in care se doreste si protectie solara, respectiv sunt disponibile si variante sablata - in cazul in care vrei sa opresti si vizibilitatea in incapere.

Foliile de siguranta mentionate anterior se aplica pe partea interioara a geamurilor (pe fata 4 pentru cei cunoscatori).

Va oferim insa si folii de siguranta exterioare care se aplica pe partea exterioara a geamurilor.

Acest tip de folie se aplica acolo unde exista riscul ranirii celor de sub geam dupa ce aceasta s-a spart accidental, cum ar fi:

Scoli, unde in curte se joaca nu mingea Gradinite unde sunt geamuri pana la sol si copii pot veni in contact cu geamurile Folii antiefractie.

Se aplica pe geamurile si usile exterioare pentru a proteja impotriva raufacatorior si pentru a-i impiedica sa patrunda la tine in birou.

Foliile antiefractie vin in completarea celorlalte masuri de siguranta:

 
Sistemul video si alarma. Folia antiefractie este singurul mijloc de prevenire a efractiei, iar toate celelalte nu (sistemele de alarma, sistemul de supraveghere video, firmele de paza si protectie) acestea, actioneaza doar dupa producerea evenimentului neplacut.

Mai pe scurt, te anunta ca hotul este deja in birou. Foliile antiefractie intaresc geamurile companiei tale, intarzie mult sau chiar impiedica spargerea geamurilor. Fii pregatit, nu te lasa la voia intamplarii.

Cu siguranta nu doresti sa-ti dispara lucrurile de valoare din firma, mai ales informatii sau documente confidentiale.

Companiile care asigura paza si protectie, respectiv evaluatorii care intocmesc Analiza de Risc recomanda aplicarea foliilor antiefractie, deoarece aceste folii reduc considerabil riscul de efractie.

In cazul foliilor antiefractie este foarte important sa verificati daca foliile sunt certificate in norma EN 356, respectiv daca detin Agrement Tehnic.

Foliile antiefractie marca LLumar sunt certificate EN 356 si detin Agrement Tehnic eliberat de ICECON Bucuresti. Foliile LLumar dispun de o claritate excelenta, fara distorsionari de imagine, 100% tranaparente.

Sunt acoperite cu strat antizgaraire foarte rezistent pentru a nu se zgaraia cu ocazia curatarii geamurilor si au o durata de viata foarte indelungata. Durata de viata a foliilor antiefractie LLumar este de 15-20 de ani.

 

Ce avantaje ai daca aplicam aceste folii pe geamuri?


  • Siguranta sporita
  • Sansele tantivelor de furt scad semnificativ (hit&run)
  • Evitarea accidentarilor in cazul spargerii geamurilor
  • Aspect estetic placut (transparente sau reflexive)
  • Geamurile isi pastreaza forma initiala, doar ca sunt mult mai rezistente
Nu merita sa risti! Este o investitie minora cu un impact spectaculos in ceea ce priveste protectia bunurilor si protectia celor din incapere.


Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?

Protectie UV pentru vitrina

Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?

Folii decorative - sablate

Te deranjeaza faptul ca se vede la tine in birou? Vrei mai multa intimitate pentru a te putea concentra mai bine pe lucrurile zilnice?

Pentru policarbonat - Ultra Stop
Ultra Stop ajuta la stoparea razelor infra rosii  si ultra violet. Se pulverizeaza pe acoperis sau luminator din policarbonat, pastrand lumina naturala din incaperi.

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Siguranta si Folii Antiefractie Birou - Masterfol
 Contact