» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Protectie UV pentru vitrina

Protectie UV pentru vitrina

Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?

Iti aranjezi frumos exponatele din vitrina pentru a atrage clientii, doar ca dupa cateva saptamani realizezi ca produsele expuse s-au degradat si si-au pierdut din culoare, toate astea din cauza razelor UV.

Nu mai arunca bani pe produsele expuse care nu le mai poti vinde. Probabil pirezi mult timp si bani cu schimbarea permanenta a exponatelor daca nu vrei sa se distruga in vitrina.

A venit momentul sa-ti protejezi magazinul si toate produsele valoroase din vitrina, cu cea mai inovatoare folie cu protectie UV.

Acesta se aplica pe interiorul geamurilor de la vitrina si resping 99% din razele UV, iar in felul acesta nu risti ca produsele expuse sa se degradeze si prin urmare sa nu le mai poti vinde. Uita de hainele decolorate in vitrina!

De acum toate exponatele tale vor fi protejate de soarele nimicitor, iar transparenta geamurilor raman aceleasi atat din interior cat si din exterior, practic nici nu se observa ca a fost aplicata folia.
Singura diferenta se va vedea pe hainele expuse care isi mentin culoarea chiar daca au stat o vreme indelungata la soare.

Masterfol Cluj iti vine in ajutor cu foliile protectie UV LLumar care blocheaza 99% din razele UV!

Si pentru a prelungi si mai mult timpul cat poti lasa exponatele in vitrina, iti propunem ultimele generatii de folii, cele colorate cu particule de ceramica, aplicabile pe exterior care te protejeaza si de caldura si de UV.
 

Iti prezentam acum foliile ceramice care nu doar ca blocheaza 99% din razele UV dar si resping o mare parte a energiei solare. Pentru ca trebuie sa stii ca decolorarea se datoreza in doar 40% razelor UV.

Energia solara, supraincalzirea adica, este raspunzator la fel in 40% de distrugerea exponatelor tale.Restul de 20% se imparte la umiditate, lumina naturala, praf, etc.


Foliile LLumar, THE 80 BL sunt singurele folii care blocheaza 99% raze UV si resping 55% energie solara in conditiile in care nici macar nu sunt vizibile.

Nu reduce vizibilitatea exponatelor si nu schimba deloc culoarea lor.


Avantaj pentru tine

 
  1. Protectie la UV de 99%
  2. Protectie la energia solara de 55%
  3. Exponate perfect vizibile
  4. Economisesti timp pentru ca amenajezi mult mai rar vitrina
  5. Exponatele din vitrina nu se mai degradeaza
  6. Nu mai pierzi bani din cauza marfii decolorate
  7. Protejezi magazinul de supraincalzire


Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?

Siguranta si Antiefractie

In primul rand sa facem diferenta intre folia de siguranta si antiefractie: Ambele folii sunt transparente si sunt destinate securizarii geamurilor.

Folii decorative - sablate

Te deranjeaza faptul ca se vede la tine in birou? Vrei mai multa intimitate pentru a te putea concentra mai bine pe lucrurile zilnice?

Pentru policarbonat - Ultra Stop
Ultra Stop ajuta la stoparea razelor infra rosii  si ultra violet. Se pulverizeaza pe acoperis sau luminator din policarbonat, pastrand lumina naturala din incaperi.

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Protectie UV Vitrina – Ajuta impotriva decolorarii
 Contact