» Home »
AUTO » COLANTARI » Colantare si R.A.R

Schimbare culoare si R.A.R

In cartea de identitate a masinii si in talon pot fi inscrise una din cele 10 culori de baza: alb, galben, portocaliu, rosu, violet, albastru, verde, gri, maro si negru.

Daca de exemplu, in actele masinii apare rosu, poti sa colantezi masina in orice nuanta de rosu (inchis, deschis, lucios, mat, cu perle, metallic, etc) dar sa nu fie una sau mai multe culori identificabile pe langa culoarea de baza.

In cazul acesta, NU trebuie sa mai mergi la RAR pentru identificare si schimbare de culoare, pentru ca esti acoperit de culoarea de baza trecuta deja in carte.

Vezi mai jos ce ai de facut daca vrei sa-ti colantezi masina intr-o culoare diferita fata de culoarea trecuta in talon.

Te programezi la R.A.R pentru identificare si pentru a trece culoarea noua a masinii in talon si in cartea de identitate a masinii. Documentele necesare sunt:
- O cerere scrisa de mana care se semneaza la R.A.R
- Actul de identitate
- Cartea de identitate a masinii
- Identificarea si trecerea culorii in carte costa 90 de lei.
Dupa aceea mergi la Serviciul Public Comunitar- Regimul de Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule pentru a solicita eliberarea noului certificat de inmatriculare. Aceasta costa 37 lei (contravaloare talon). Documentele necesare sunt:
- Cerere pentru eliberare certificat de inmatriculare
- Cartea de identitate a masinii cu modificarile de la R.A.R (in original + copie)
- Actul de identitate (in original + copie)


Te poti programa chiar aici

 

De ce sa alegi Colantarea auto de la Masterfol?

Cu siguranta, in urma colantarii, vrei sa primesti folii de calitate, care sunt special create pentru aplicare pe autoturisme, de la branduri de renume si aplicate de o echipa profesionista care activeaza pe piata foliilor auto inca din anul 2000.

Vrei sa reziste cativa ani buni, ca doar nu le-ai pus pentru cateva zile. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, se folosesc tehnici speciale de montaj + alte mici secrete divulgate de catre tehnicienii LLumar.

Pentru toate acestea, te invitam la sediul nostru, sa vezi nuantele si paletarul cu sutele de culori si nuante. Suntem aici pentru tine, sa-ti raspundem la toate intrebarile si pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita.

Ai sa te bucuri enorm pentru noua ta culoare si o sa fii foarte linistit, pentru ca ai ales cu cap, serviciul de colantare.

La final, d
oresti chiar si garantie, nu? + factura sau bon fiscal pe toata lucrarea, corect?

Daca vrei sa ai parte de servicii profesioniste, nu ezita sa ne contactezi. 


Copyright © Masterfol 2022.  | 
Colantare si R.A.R
 Contact