» Home »
FOLII AUTO » Tripla protectie pentru tine si masina ta

PROTECTIE 3 IN 1Daca tot am reusit sa te oprim din navigatul de pe Facebook, hai sa-ti explicam tripla protectie si ce cadou primesti. 1. Prima protectie vine de la foliile aplicate pe geamuri care te protejeaza de privirile curiosilor, astfel nu ti se vad lucrurile lasate pe bancheta din spate, deci nu tenteaza la furt.

2. A doua protectie vine tot de la foliile aplicate pe geamuri, insa de data asta e vorba de protectie solara din timpul verii. Nu te arde soarele in timp ce conduci si nu se incalzeste asa de tare interiorul cat timp ai masina parcata la soare.

3. A treia protectie o primesti ca bonus si vine de la foliile Paint Protection care iti protejeaza farurile de lovituri si zgarieturi. 
 

Da, stim!  Inca nu este vara, dar de ce sa nu te pregatesti din timp de protectia solara?
De ce sa astepti pana simti ca te arde soarele si de ce sa nu profiti acum cand primesti si un mic cadou pentru protejarea farurilor?

Sa nu zici ca nu te-am anuntat. In vara nu o sa mai fie oferta asta :).

Asadar, programeaza-te acum pentru infolierea geamurilor cu folii din Gama IRX si primesti CADOU un set de folii Paint Protection pentru ambele faruri! 

Ai la dispozitie toata luna Februarie din 2021 pentru a prinde cadoul. Programeaza-te chiar  acum, pentru ca peste 5 minute vei uita! 


Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii!

 
Contacteaza-ne acum!

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Tripla protectie pentru tine si masina ta
 Contact