» Home »
Serviciu de preluare masina

NOU! Serviciu de preluare auto prin Valetino


Voi ati cerut, asa ca v-am ascultat! Acum te poti bucura de serviciile Masterfol, chiar daca nu ai timp sa aduci sau sa ridici masina atunci cand este gata. 

In timp ce esti la serviciu sau te relaxezi cu familia ori prietenii, noi iti preluam masina iar dupa ce este gata, ti-o aducem la adresa indicata de tine. Totul cu ajutorul valetilor de la Valetino.

Asta inseamna ca toti valetii inscrisi in platforma sunt atent verificati si doar Valetii cu adevarat profesionisti sunt validati. Masina se preda valetului prin proces verbal de predare primire semnat digital direct prin aplicatie. Daca se observa zgarieturi sau diferite daune, aceste se trec in procesul verbal. Masina ta este pe maini sigure si in siguranta! In plus este si asigurata in caz de orice accident + masina la schimb!

Stim si noi cum sta treaba cu timpul, care este foarte limitat, sau mult prea incarcat pentru a ne rezolva treburile zilnice. O alta problema ar fi ca orarul firmelor la care ar trebui sa ajungi, este acelasi cu orarul tau de munca. Dupa ce termini, au terminat si ei, deci e imposibil sa-ti rezolvi lucrurile, cum ar fi de exemplu sa ajungi cu masina la infoliat. 

Asa, cu noul serviciu de preluare auto, valetii vin la tine la birou sau acasa, iti preiau masina si o aduc la noi. Pe cand termini programul, ai deja masina in parcare, gata infoliata si te bucuri de ea fara sa faci vre-un efort. Super tare, nu? 

Cum alegi foliile pentru geamuri sau pentru colantare?

Alegerea foliilor se face prin telefon si eventual prin Whatsapp in cazul in care trebuie trimise fotografii sau clipuri video despre tipurile de folii. O alta varianta (pe care chiar o recomandam) ar fi sa treci pe la noi, cand ai 10 minute disponibile cat sa alegem impreuna varianta de folii pe care o doresti. 

Care sunt costurile valetilor?

Pentru lucrari de peste 1000 de lei, serviciul de dus/adus in limita a 15 km/ directie, este din partea Masterfol. Insa daca, lucrarea este sub 1000 de lei, costurile sunt urmatoarele:  
  • Dus-intors in aceeasi zi......150 lei.
  • Doar adus la noi sau doar dus de la noi.........120 lei.
Ambele variante sunt valabile pe o distanta de 15 km / directie de la sediul Masterfol, adica de pe str Plevnei nr 42. Daca se depaseste limita de 15km / directie, atunci se taxeaza diferenta cu:
  • 5 lei / km doar pe o directie daca se duce si aduce masina in aceeasi zi
  • 5 lei / km pentru ambele directii daca se duce si aduce in zile diferite
  • 5 lei / km doar pentru o directie (doar dus sau doar adus)

Cum achiti lucrarea?

  • Dupa ce a ajuns masina la noi si s-a scris comanda, se si intocmeste factura pentru lucrare si se trimite pe email sau whatsapp (dupa intelegere).
  • Poti achita prin OP si trimiti confirmarea platii pana ce se finalizeaza lucrarea pe masina, sau poti achita prin sistemul de plata Link2Pay (iti generam un link de plata securizat si achiti direct cu cardul de pe telefon sau laptop).
  • Masina se preda la Valet, doar dupa ce avem confirmarea platii!

Completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o oferta cu serviciul dorit. Nu uita sa bifezi optiunea dus-intors sau doar dus / adus, in functie de nevoile tale!


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Serviciu de preluare masina