» Home »
FARURI » garantii

Garantii Faruri

Reconditionarea farurilor executam dupa o tehnologie dezvoltata de Deltakits in SUA cu aparate si consumabile profesionale motiv pentru care putem sa te garantam rezulate uimitoare.


Aceasta tehnologie am upgrade-at cu acoperirea farurilor cu cele mai rezistente folii din poliuretan de pe piata, astfel incat rezultatul va fi nu doar uimitor dar si durabil. Foarte durabil.


Foliile sunt 100% transparente, sunt chiar invizibile.


Mai mult, poti alege si foliile protectie din poliuretan high-tech care se “vindeca singur”! Zgarieturile usoare, cele care se datoreaza uzurii, frecarii la uscat pur si simplu dispar!


Iti garantam efectul “wow”.


Pentru ca asa spun toti clientii cand isi vad masinile la ridicare.


Garantia reconditionarii farurilor cu aplicare folii protectie este de 3 ani.
Dar iti oferim si garantia pe viata!


Tot ce trebuie sa faci sa ne vizitezi in 3 in 3 ani sa inlocuim foliile protectie la preturi de fidelizare (cu 10% reducere fata de pretul de lista). In felul acesta cat bate pistonul (inima) masinii ai garantia ca farurile raman perfect clare, lucioase, noi-noute. Nu se matuiesc, ai conditii de lumina perfecte pe timp de noapte.


Si evident aveti protectie si pentru accidente usoare. In multe cazuri, dupa accidente usoare, doar am inlocuit foliile de pe faruri si treba a fost rezolvata. Nu mai trebuiec inlocuite si farurile. Avand in vedere ca pretul farurior la masinile mai noi ( cu led, xenon, etc.) depasesc mia de euro, am realizat o economie chiar remarcabila.


In cazul in care doresti o reconditionare cat mai accesibila poti solicita reconditionarea farurilor fara folii protectie. In acest caz dupa reconditionare se aplica pe suprafata farurilor o solutie chimica care blocheaza razele UV. Altfel s-ar ingalbeni de la soare.


In acest caz garantia este de doar un an. Farurile sunt protejate de UV, nu si de nisip, criblura si spuma activa.


Recomandare noastra este sa aplici si foliile protectie. Astfel beneficiatezi de faruri noi, luciose perfect transparente mult timp inainte.


Poti alege si varianta reconditionarii, fara folii de protectie. In cazul acesta se aplica un strat de protectie UV pentru care se ofera garantie de 6 luni.
 

 

Contacteaza-ne acum!

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Garantii Faruri – Masterfol.ro