» Home »
FARURI » Folie de Protectie Faruri

Folie de Protectie Faruri

Farurile tale sunt intr-o stare exceptionala dar deja te iau toti fiorii cand te gandesti ce matuite vor fi in scurt timp de la noroi, pietricele si nisipul aflat pe carosabil? Mda...prin asta trec majoritatea celor vor sa aibe grija de masinile lor dar nu pot din cauza ca toata mizeria ajunge pe caroserie dar mai ales pe faruri, de la rotile proprii dar si de la ceilalti participanti din trafic.


Din pacate se strica aspectul masinii iar aceasta devina mult mai depreciata din cauza farurilor “imbatranite” intr-un timp atat de scurt.


Rezolvarea este chiar dupa colt!


Inainte ca drumurile sa-ti “manance” farurile in totalitate, iti recomandam aplicarea foliei de protectie pe faruri (100% transparenta). Sunt cele mai de calitate folii din poliuretan, fabricate de LLumar in Statele Unite ale Americii.
 

Atentie!


Exista pe piata si alte “facaturi” de folii, care sunt ieftine, dar in schimb nu sunt transparente, nu se pot aplica in mod profesionist pe farurile masinilor, dar daca totusi s-a aplicat cumva pe faruri, acestea nu vor rezista mult timp si vor aparea cute peste tot.
 

Ai incredere in experienta noastra acumulata inca din anul 2000, de cand iti oferim doar folii de calitate. Incearca si tu, chiar merita!

Vino la sediul Masterfol pentru a vedea foliile si sa primesti raspunsuri la toate intrebarile legate de protectia farurilor + ca nu te costa nimic :).

 

Te asteptam pe Str Plevnei nr 42 in Cluj-Napoca.Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Reconditionare Faruri

Farurile masinilor se matuiesc zilnic, putin cate putin din cauza nisipului si a criblurii de pe drumuri.

 

Beneficiile reconditionarii

Iata ce castigi daca iti reconditionezi farurile:


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Folii Protectie Faruri Cluj – Masterfol