» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Testeaza Gratuit foliile Select Pro

Testeaza Gratuit foliile Select Pro

Te invitam la sediul nostru din Cluj-Napoca, sa simti pe pielea ta, protectia solara a Foliilor Select Pro de la LLumar.


Suntem convinsi ca nu ai mai vazut / simtit asa ceva pana acum. 
Imagineaza-ti ca esti in masina, conduci sau doar stai pe bancheta din spate si incerci sa te bucuri de calatorie, doar ca soarele te arde, incepi sa transpiri, nu mai ai chef de nimic, iti vine sa cobori din mers...

Acum imagineaza-ti ca se intampla ceva WOW. Dintr-odata se face mai racoare, puterea luminii scade, nu mai simti arsura pe piele, totul pare ireal, dar totusi e cat se poate de real.

Tot ce ai vazut pana acum si a fost wow, ti-a placut pe moment, dar aveai in gand urmatoarele: "dar nu stiu", "totusi nu cred ca...", "ceva nu miroase a bine". Simteai tu ca era ceva la mijloc, era o smecherie, un truc, o chestie ascunsa.

Ei bine, in cazul de fata, nu este nici o smecherie si nici un truc. Ceea ce ai sa simti 
pe pielea ta este pe bune.  Testarea foliei Select Pro se face la un stand pe care este montata o lampa cu infrarosu, care emana caldura (probabil ai vazut in fast food-uri, becurile acelea mari care mentin caldura la cartofii prajiti).

Aceasta lampa cu infrarosu simuleaza caldura solara. Daca iti apropii mana de ea, ai sa simti ca este aceeasi senzatie neplacuta, ca si cand ai sta la soarele arzator.

Acum vine partea cea mai spectaculoasa. In timp ce lampa emana caldura, noi o sa introducem intre mana ta si lampa cu infrarosu, o fasie de sticla pe care s-a aplicat folie Select Pro. Ceea ce ai sa simti atunci, nu se poate descrie prin cuvinte si chiar daca am putea sa descriem, cel mai probabil nu ne-ai crede pe cuvant. 

Tocmai din acest motiv, te invitam la un test GRATUIT si sa ne spui tu cum se simte protectia oferita de foliile Select Pro. Sa ne spui tu, daca ai avea calatorii mult mai placute in masina cu astfel de folii pe geamuri. 

Nu te costa nimic. Ne faci o vizita pe Str. Plevnei nr 42 iar colegii de la receptie o sa te ajute cu toate informatiile. Dupa ce faci testul, nu ai nici o obligatie, nu ai nimic de platit, totul este absolut GRATUIT, fara taxe ascunse sau alte imbarligaturi. 

Te asteptam :).
Contacteaza-ne acum!
 

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Testeaza Gratuit foliile Select Pro (Stratos)
 Contact