• achizitii-publice

  • colantare-990-euro

» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Exista folii auto si foliile Stratos
Exista folii auto si foliile Stratos

Exista folii auto si foliile Stratos 

E timpul sa testezi GRATUIT foliile STRATOS LLumar, iar pe urma sa ne zici cat de WOW sunt! 
Te invitam la sediul nostru din Cluj-Napoca, sa simti pe pielea ta, protectia solara a Foliilor Stratos de la LLumar. Suntem convinsi ca nu ai mai vazut / simtit asa ceva pana acum. 
Imagineaza-ti ca esti in masina, conduci sau doar stai pe bancheta din spate si incerci sa te bucuri de calatorie, doar ca soarele te arde, incepi sa transpiri, nu mai ai chef de nimic, iti vine sa cobori din mers...

Acum imagineaza-ti ca se intampla ceva WOW. Dintr-odata se face mai racoare, puterea luminii scade, nu mai simti arsura pe piele, totul pare ireal, dar totusi e cat se poate de real.

Probabil ai ghicit ca acest wow este folia Stratos LLumar, care face posibile toate acestea, incat sa poti zice linistit: WOW!
Mai tii minte o chestie, care te-a facut vreodata sa zici WOW? Ceva iesit din comun, ceva ciudat dar frumos, poate o magie. Ceva care sa te faca sa zici:
- Asa ceva! Nu credeam pana nu vad! Nici acum nu prea cred! 

Tot ce ai vazut pana acum si a fost wow, ti-a placut pe moment, dar aveai in gand urmatoarele: "dar nu stiu", "totusi nu cred ca...", "ceva nu miroase a bine". Simteai tu ca era ceva la mijloc, era o smecherie, un truc, o chestie ascunsa.

Ei bine, in cazul de fata, nu este nici o smecherie si nici un truc. Ceea ce ai sa simti 
pe pielea ta este pe bune.  Testarea foliei Stratos se face la un stand pe care este montata o lampa cu infrarosu, care emana caldura (probabil ai vazut in fast food-uri, becurile acelea mari care mentin caldura la cartofii prajiti). Aceasta lampa cu infrarosu simuleaza caldura solara. Daca iti apropii mana de ea, ai sa simti ca este aceeasi senzatie neplacuta, ca si cand ai sta la soarele arzator.

Acum vine partea cea mai spectaculoasa. In timp ce lampa emana caldura, noi o sa introducem intre mana ta si lampa cu infrarosu, o fasie de sticla pe care s-a aplicat folie Stratos. Ceea ce ai sa simti atunci, nu se poate descrie prin cuvinte si chiar daca am putea sa descriem, cel mai probabil nu ne-ai crede pe cuvant. 

Tocmai din acest motiv, te invitam la un test GRATUIT si sa ne spui tu daca simti protectia oferita de foliile Stratos. Sa ne spui tu, daca ai avea calatorii mult mai placute in masina cu astfel de folii pe geamuri. 
Nu te costa nimic. Ne faci o vizita pe Str. Plevnei nr 42 iar colegii de la receptie o sa te ajute cu toate informatiile. Dupa ce faci testul, nu ai nici o obligatie, nu ai nimic de platit, totul este absolut GRATUIT, fara taxe ascunse sau alte imbarligaturi. 

Te asteptam :).
Contacteaza-ne acum!