• achizitii-publice

  • colantare-990-euro

» Home »
FOLII PROTECTIE
FOLII PROTECTIE

Folii Protectie

Cat rezista masina ta superba, in avalansa de lovituri zilnice? Probabil ca nu mult timp...


Te-ai gandit vreodata, ce poti sa faci incat sa:

- opresti pietricelele care sar din rotile masinilor?
- ocolesti gainatul de pasare, incat sa nu cada fix pe masina ta?
- nu se zgarie masina la un mic impact cu alte masini?
- nu ramana urme de la ughii de la deschiderea zilnica a usilor?

Suntem convinsi ca te-ai gandit la asta, dar probabil nu ai gasit inca solutia optima!

Iti prezentam foliile de protectie (Paint Protection Film) de la LLumar!


Ce sunt foliile Protectie / Paint Protection si cum te ajuta pe tine?


Foliile protectie (Paint Protection), sunt folii transparente din poliuretan care se aplica pe caroserie dar si pe faruri sau stopuri. Protejeaza impotriva zgarieturilor dar si impotriva diferitelor solutii chimice.
Probabil esti constient cat de mult se degradeaza lacul si vopseaua masinii tale de la drumurile pline de pietrist. E timpul sa scapi de loviturile zilnice si sa-ti pastrezi masina impecabila.

Grosimea foliei ofera o protectie indedita impotriva loviturilor de pietricele care sar de la rotile masinilor, astfel vopseaua nu se va ciobii, mentinand starea actuala a masinii tale.

Daca vrei sa ai grija de masina ta, trebuie sa-i oferi cea mai buna protectie posibila, impotriva loviturilor de pietricele.   

Poti sa-i mentii aspectul ingrijit doar aplicand folii Paint Protection pe caroserie.

Se numeste si scut invizibil deoarece este foarte transparent si ofera o protectie extrem de ridicata zi cu zi. Daca folia s-a deteriorat dupa cativa ani, se poate indeparta fara probleme. Folii LLumar Self-Heling   Fabricate din poliuretan, sunt total transparente si protejeaza impotriva loviturilor si zgarieturilor. Zgarieturile adunate, dispar de la caldura solara (se regenereaza) altfel suprafata zgariata revine la normal, doar de la caldura solara. 

Probabil nu ai mai vazut asa ceva pana acum. E momentul ca masina ta sa beneficieze de o super-protectie, oferita de foliile Paint Protection LLumar Self-Healing

 

Folii LLumar Platinum

 

Fabricate din poliuretan, sunt total transparente si protejeaza impotriva loviturilor si zgarieturilor. Zgarieturile adunate, dispar de la caldura solara (se regenereaza) altfel suprafata zgariata revine la normal.

Aceste folii de protectie sunt echipate cu HydroGuard, iar pe vremea ploioasa, efectul hidrofobic aduna apa la un loc si curge de pe masina impreuna cu mizeria adunata de pe sosea. Astfel masina ta ramane curata mereu, chiar si in conditii extreme. 

Vino la sediul nostru sa-ti facem o demonstratie live, atat cu efectul de regenerare cat si cu efectul hidrofobic.
 

 

Folii LLumar Platinum - Matte


Cu ajutorul foliilor de protectie LLumar Platinum Matte, se poate transforma orice masina lucioasa, intr-una mata fara sa se schimbe culoarea masinii. 

Astfel imbunatatesti look-ul masinii tale, dar totodata protejezi vopseaua masinii de loviturile zilnice. 

Cei mai fericiti sunt posesorii de autoturisme, care au vopsea mata din fabrica sau chiar si vopsite ulterior. Aceste vopsele nu se putea proteja cu foliile lucioase, doarece toata masina isi pierdea aspectul vizual oferit de vopseaua mata, pe langa asta, revopsirea elementelor cu vopsea mata, este extrem de scumpa.

Acum cu noile folii LLumar Platinum Matte, se poate proteja si vopseaua mata, fara sa strice aspectul vizual al masinii.

Contacteaza-ne acum!
Pachete de paint protection

 Ti-am pregatit 4 pachete de folii Paint Protection. Intra pentru mai multe detalii.

De ce sa alegi Masterfol pentru Paint Protection?

Iti prezentam beneficiile de care ai parte, daca alegi foliile paint protection pentru masina ta.


Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Protectie Paint Protection – Masterfol.ro
 Contact