» Home »
FOLII PROTECTIE » Tipuri de folii PPF

Tipuri de folii PPF


LLumar Essential 

grosime de 165 microni

  • Folie 100% transparenta din poliuretan - ofera o protectie nemaipomenita impotriva loviturilor si zgarieturilor zilnice avand o grosime de 165 de microni.

LLumar G - (selfhealing)

grosime de 190 microni

  • Folii Paint Protection LLumar G, fabricate din poliuretan, total transparente + de la caldura solara se regenereaza suprafata zgariata iar luciul masinii tale revine la normal. Grosimea este de 190 microni
  • Variante: Lucios sau Matte 

 

Platinum (self healing + hidrofobic)

grosime de 190 microni

  • Pentru ca pachetul sa fie si mai full, foliile de protectie Platinum, sunt echipate cu HydroGuard, iar pe vremea ploioasa, efectul hidrofobic aduna apa la un loc si curge de pe masina impreuna cu mizeria adunata. Astfel o mentine curata mereu, chiar si in conditii extreme. Folii transparente din poliuretan pe langa protectia impotriva loviturilor si zgarieturilor zilnice se si regenereaza de la caldura solara iar luciul masinii tale revine la normal.
Vino la sediul nostru sa-ti facem o demonstratie live, atat cu efectul de regenerare cat si cu efectul hidrofobic. O sa-ti placa la nebunie.

Folii LLumar Platinum - Matte

grosime de 190 microniCu ajutorul foliilor de protectie LLumar Platinum Matte, se poate transforma orice masina lucioasa, intr-una mata fara sa se schimbe culoarea masinii. 

Astfel imbunatatesti look-ul masinii tale, dar totodata protejezi vopseaua masinii de loviturile zilnice. Cei mai fericiti sunt posesorii de autoturisme, care au vopsea mata din fabrica sau chiar si vopsite ulterior.

Aceste vopsele nu se putea proteja cu foliile lucioase, doarece toata masina isi pierdea aspectul vizual oferit de vopseaua mata, iar revopsirea elementelor cu vopsea mata, este extrem de scumpa.


Acum cu noile folii LLumar Platinum Matte, se poate proteja si vopseaua mata, care pastreaza aspectul matte, al masinii.

 

Platinum extra (self healing + hidrofobic) 

grosime de 290 microni

  • Cea mai noua inovatie este folia care se recomanda pe zonele cele mai expuse, unde loviturile sunt dese (bara fata, praguri, etc). Grosimea de 290 de microni nu permite ca loviturile sa ajunga la vopsea si ofera o protectie mult mai ridicata impotriva pietrelor care se lovesc de partea frontala a masinii. Folia "supersonica" se regenereaza de la caldura si are efect HydroGuard.

Vezi mai multe

Zgarieturi de la OFFROAD
Iti place offroad-ul prin padure, prin noroaie si prin alte balti? Ce faci cand se juleste aripa, capota sau restul elementelor de la crengi? 
De ce sa alegi PPF LLumar?

Iti prezentam beneficiile de care ai parte, daca alegi foliile paint protection pentru masina ta.


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Tipuri de folii Paint Protection LLumar