• achizitii-publice

  • colantare-990-euro

HOME
 

Folii Cladiri | Folii Auto | Colantari Auto in Cluj-Napoca

Bine ai venit la Masterfol


Esti in cautarea serviciilor de calitate, executate prompt si profesionist? Esti la locul potrivit!
Foliile auto LLumar aplicate la Masterfol, provin din SUA si sunt folii speciale atat pentru masini cat si pentru geamuri de cladiri.

Daca doresti sa schimbi culoarea masinii, sau sa protejezi vopseaua originala, poti opta pentru infoliere cu folii profesionale, fabricate special pentru aplicare pe caroserie. Iti punem la dispozitie sute de nuante sau chiar si folii total transparente.


Pe langa serviciile de infoliere, iti punem la dispozitie si servicii de reconditionare faruri si reparatii / inlocuiri parbrize. Iti punem la dispozitie experienta noastra de peste 18 ani timp in care am adunat peste 18.000 de clienti multumiti.

Te invitam sa fii si tu printre ei! Iti dorim navigare placuta si te asteptam la sediul nostru din Cluj-Napoca, Str. Plevnei nr 42
 

 


"Cei mai profi si cei mai tari !!! Foarte multumit de serviciile voastre si jos palaria la calitatea foliilor ! Nota 10*"
Raul Salajan
"Va multumesc pentru rapiditate, sper sa tina cat mai mult reparatia la parbriz, recomand, personal foarte bun, intr-o ora am revenit pe drum cu problema rezolvata."
Mihai Gheorghe Mezei
"Profesionalisme, seriozitate si promtitudine sunt cateva dintre cuvintele care descriu ceea ce echipa MASTERFOL realizeaza pentru clientii lor. Keep up the good work :)"
Leonard Corocea
Noutati Iunie - Masterfol Cluj

Noutati Iunie - Masterfol Cluj
Daca ai ratat cumva postarile noastre, iti lasam mai jos cateva din ele. Apasa pe poze pentru a merge direct la postari.

3 Iul.
detalii »
Cluj-Napoca Motor Show 2019

Cluj-Napoca Motor Show 2019
Daca nu ai apucat sa ajungi la Cluj-Napoca Motor Show editia 2019...

16 Mai
detalii »
Emisiune la VIA Cluj TV

Emisiune la VIA Cluj TV
Despre foliile auto pentru geamuri am...

11 Apr.
detalii »

Vezi toate articolele »


Multumim celor care au incredere in noi!Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Masterfol Cluj - Aplicare Folii Auto si Folii Cladiri
 Contact