» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Folii decorative - sablate

Folii decorative - sablate

- Vrei mai multa intimitate?
- Te deranjeaza faptul ca se vede in birou? 


Pentru acest scop s-au dezvoltat foliile decorative, sablate. 

Exista folii in varianta sablata, prin care nu se vede in nici o parte si toate astea fara sa se faca intuneric in incaperi. Vizibilitatea este oprita, insa lumina vizibila trece fara probleme.

Nu te mai deranjeaza trecatorii, atentia angajatilor / colegilor nu mai este distrasa de evenimentele petrecute in afara biroului. astefel se pot concentra mai eficient asupra taskurilor zilnice.


Este recomandat si pentru spatiile medicale unde pacientii sunt examinati sau se pregatesc pentru examinare. Foliile sablate sunt solutiile optime: opresc vizibilitea in incapere fara sa reduca ilumina naturala.


Foliile sablate cu modele se aplica pentru a reduce vizibilitate. Se aplica pe geamuri de compartimentare la birouri unde angajatii sunt deranjati de faptul ca cei care trec pa langa ei, se uita la acte, sau la alte lucruri personale.

 

Pentru reducerea vizibilitatii se aplica urmatoarele folii:

  • Sablate in dungi de diferite latimi
  • Sablate in patratele
  • Sablate in picatele (buline)

 

Scopul foliilor decor este de a permite lumina in incaperi, dar nu si privirile celor care au vedere spre biroul tau. Pe langa faptul ca sunt extrem de utile, schimba aspectul biroruilor in ceva mult mai frumos si mai placut.

Daca in birouri sunt usi de sticla iar asta constati doar dupa ce ai dat cu fata de ea, atunci e timpul sa scapi de aceste dureri fara sa administrezi o pirula de Nurofen si sa alegi aplicarea foliilor decor sablate in dungi, tocmai pentru a face mai vizibila usa de sticla.

Ofera-i biroului un aspect modern si un mediu de lucru de care sa te bucuri zi de zi. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne mai jos.

 
 
Powered by flickr embed.

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara

Protectie solara eficienta sa te simti mai bine la birou! Te deranjeaza soarele in birou iar aerul conditionat nu mai face fata?

Protectie UV pentru vitrina

Te-ai saturat sa tot reamenajezi vitrina de frica sa nu se decoloreze exponatele?

Siguranta si Antiefractie

In primul rand sa facem diferenta intre folia de siguranta si antiefractie: Ambele folii sunt transparente si sunt destinate securizarii geamurilor.

Pentru policarbonat - Ultra Stop
Ultra Stop ajuta la stoparea razelor infra rosii  si ultra violet. Se pulverizeaza pe acoperis sau luminator din policarbonat, pastrand lumina naturala din incaperi.

Copyright © Masterfol 2020. Webdesign by Softimpera  | 
Folii Decorative - Sablate Birou – Masterfol.ro
 Contact