» Home »
FARURI

RECONDITIONARE SI PROTECTIE FARURI - CLUJ NAPOCA

Farurile tale au inca o sansa sa lumineze perfect. Vino la reconditionare faruri si solicita protectia cu folii Paint Protection de la LLumar.
Abia iti lumineaza farurile? Sunt matuite si nu stii cum sa le readuci la viata?

Iti spunem noi ce ai de facut ca farurile tale sa devina transparente, exact ca si in ziua in care au iesit pe poarta fabricii.

Vino sa le reconditionam si sa le protejam cu folii transparente. Nu o sa mai ajunga in starea in care sunt acum.

Te iau toti fiorii cand te gandesti ce matuite vor fi in scurt timp de la noroi, pietricele si nisipul aruncat de pe carosabil? Nu te panica!

Protejeaza-le din timp, iar farurile tale vor ramane la fel de noi, chiar si dupa multi ani. 

In schimb, daca farurile tale s-au matuit pentru ca nu au fost protejate, atunci iti recomandam reconditionarea farurilor. Odata reconditionate si protejate, nu se mai matuiesc din cauza nisipului dar nici din cauza spumei active. 

In cei peste 20 de ani, am ajutat mii de posesori auto sa-si pastreze farurile in starea lor originala si sa conduca mereu in siguranta. Luminozitatea farurilor este extrem de importanta pe drumurile neiluminate. 

Fii si tu unul din cei care aleg sa-si protejeze sau sa-ti reconditioneze farurile la masina. Decat sa schimbi farurile cu altele aftermarket, mai bine readuci la viata farurile originale.  

 

 
Folie de Protectie Faruri

Farurile tale sunt intr-o stare exceptionala dar deja te iau toti fiorii cand te gandesti ce matuite vor fi in scurt timp de la noroi, pietricele si nisipul aflat pe carosabil? 

Reconditionare Faruri

Farurile masinilor se matuiesc zilnic, putin cate putin din cauza nisipului si a criblurii de pe drumuri.

 Copyright © Masterfol 2021  | 
Reconditionare Faruri Cluj – Masterfol
 Contact