» Home »
COLANTARI


COLANTARI AUTO - CLUJ NAPOCA

Alege o culoare extravaganta pentru masina ta si hai sa o colantam! Intorci privirile 100%!


Daca vrei sa-ti schimbi si tu culoarea masinii, te asteptam in Cluj-Napoca pe Str. Plevnei nr 42 pentru a-ti arata sutele de nuante din care poti alege, iar pe langa asta sa iti raspundem la eventualele nelamuriri din domeniul colantarii auto.

Scopul este de a se proteja vopseaua originala unde este cazul, iar pe langa asta, ofera si un aspect vizual impresionant, iar limitele sunt infinite. De ce spunem asta? Pentru ca foliile pot avea diferite texturi (carbon, holograme, imitatii de piele) sau diferite texturi speciale care prin vopsire, nu se pot realiza.
Efectul de cameleon si cele perlate, sunt printre putinele efecte care se pot reproduce aproape asemanator si prin vopsit, doar ca la costuri extrem de ridicate.

 
Colantarea este ideala pentru schimbarea culorii intr-un timp scurt (3-4 zile), cu demontari minime (bara fata / spate / stopuri), toate astea doar pentru a aplica folia cat mai bine peste marginile unde se imbina elementele.  
Cele mai “sensibile” masini sunt cele de culoare inchisa, pe care se vad totate scamele, urmele de pietricele, zgarieturi fine dar si urmele unghiilor de la manerul usiilor.

Alege culoarea preferata & Let's wrap it! Te ajutam cu tot ce trebuie sa stii despre schimbarea culorii. 

Daca vrei sa ai garantia unei lucrari profesioniste si sa te bucuri mult timp de noua culoare, te invitam la sediul Masterfol pentru a-ti prezenta sutele de nuante care astepta cu nerabdare sa imbrace forma caroseriei masinii tale.


Acum recent am demontat foliile de pe o masina care a fost infoliata tot la noi acum un an si ceva. Vopseaua a ramas exact ca in ziua in care am infoliat masina. Nici la manere, nici in fata, nici la praguri, nicaieri nu au aparut zgarieturi sau lovituri. In curand urmeaza sa o reinfoliem in alta culoare, deci vopseaua o sa continue sa ramana la fel de noua, multi ani de acum incolo.


Mai este acel moment cand te-ai saturat de culoarea masinii tale, dar totusi nu ti-ai cumpara alta.


Avem solutii chiar daca este vorba despre EL sau despre EA. Imaginatia nu are limite, iar colantarea este cea mai buna idee in ceea ce priveste transformarea masinii intr-un unicat!Trebuie sa stii ca serviciul de colantare nu este o alternativa la vopsit, deoarece este vorba despre alt material, care se aplica altfel fata de vopsea.
 
 

Pasii colantarii


Ne vizitezi la sediul Masterfol pentru a alege autocolantul din paletarul de culori (peste 500 de culori, nuante si efecte)
- Achiti un avans de 40% dupa care programam masina.
- Comandam foliile - termen de livrare 3-7 zile
- Termen de executie - 3-4 zile
- Daca masina prezinta urme de rugina, zgarieturi adanci sau indoituri pe caroserie avem posibilitatea de a le repara (chituit + slefuit) inainte de colantare, cu un tinichigiu profesionist.
- Pretul reparatiei nu este inclus in pretul colantarii!

- Se demonteaza bara fata (dupa caz si bara din spate), bandourile, inscriptiile de pe caroserie, chederele geamurilor laterale si manerele usilor.
- Se infoliaza partile exterioare (stalpii si interiorul usilor nu se incadreaza aici)
- Dupa aplicarea foliei se incalzesc toate elementele pentru a fixa folia in totalitate.
Masina este gata pregatita. Pe strada cu ea, la admirat! :)

Iti punem la dispozitie, servicii profesioniste de infoliere in Cluj - Napoca, str Plevnei nr 42.


Alege-ti culoarea preferata & let’s wrap it!

Descopera cele mai interesante culori si nuante pentru masina ta pe care o poti colanta in folii lucioase, mate, perlate, metalice sau chiar si in folii brushed.

Alte specialitati sunt imitatiile de piele, carbon sau efecte de cameleon...intr-un cuvant: EXCLUSIVE!

Daca te-ai saturat de vechea culoare sau vrei sa o protejezi impotriva soarelui si a loviturilor, vino sa alegem o nuanta exclusiva pentru masina ta. Astfel ai satisfactie dubla: Te bucuri de noul look dar totodata protejezi vopseaua orginala “impachetata” in folie.

Ce zici? Suna tentant? Contacteaza-ne si vino sa-ti prezentam “arsenalul” de folii (peste 500 de modele).

O culoare perfect aleasa, schimba aspectul masinii mai mult decat ti-ai imaginat vreodata! Vezi aici cateva din sutele de nuante si culori.

O lucrare profesionista de colantare auto dureaza aproximativ 3-4 zile (poate varia in functie de marimea si complexitatea elementelor).


 Schimbare culoare si R.A.R

Vezi ce ai de facut in cazul in care colantezi masina si cand trebuie sa schimbi culoarea din talon.

De ce sa alegi Masterfol?
Cu siguranta, in urma colantarii, vrei sa primesti folii de calitate, special create pentru aplicare pe autoturisme si aplicate de o echipa profesionista.
Colantare bi-tone | two-tone
Ai auzit de infolierea “bi-tone” sau “two-tone”?


www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Colantari Auto – Masterfol.ro