PROGRAM SPECIAL: LUNI 22 APRILIE 2019, SEDIUL ESTE INCHIS. 
  • achizitii-publice

  • colantare-990-euro

» Home »
COLANTARI
COLANTARI
 

Colantari Auto

Acel moment cand te-ai saturat de culoarea masinii tale, dar totusi nu ti-ai cumpara alta.
Sa o vopsesc? - te intrebi mirat…dar iti dai seama repede ce inseamna asta defapt:

- trebuie dezmembrata masina,
- trebuie sa stea cel putin 1 saptamana la vopsitor,
- ramai fara masina atatea zile

Pana la urma renunti la idea asta, dar totusi ce alternative ai?
Nu ai, asta ii adevarul, dar in schimb te poti indrepta catre colantare integrala.Trebuie sa stii ca serviciul de colantare nu este o alternativa la vopsit, deoarece este vorba despre alt material, care se aplica altfel fata de vopsea.

  Scopul este de a se proteja vopseaua originala unde este cazul, iar pe langa asta, ofera si un aspect vizual impresionant, iar limitele sunt inexistente. De ce spunem asta?

Pentru ca foliile pot avea diferite texturi (carbon, holograme, imitatii de piele) sau diferite texturi speciale care prin vopsire, nu se pot realiza. Efectul de cameleon si cele perlate, sunt printre putinele efecte care se pot reproduce aproape asemanator si prin vopsit, doar ca la costuri extrem de ridicate.

  Colantarea este ideala pentru schimbarea culorii intr-un timp scurt (3-4 zile), fara sa ti se dezmembreze toata masina. (In cel mai rau caz barile fata + spate si poate stopurile), iar toate astea doar pentru a aplica folia cat mai bine peste marginile unde se imbina elementele. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi culoarea preferata dupa care zici: Let's wrap it! Te ajutam cu tot ce trebuie sa stii despre schimbarea culorii.

Daca vrei sa ai garantia unei lucrari profesioniste incat sa te bucuri mult timp de noua culoare, te invitam la sediul Masterfol pentru a-ti prezenta sutele de nuante de folii care astepta cu nerabdare sa imbrace forma caroseriei masinii tale.

Iti punem la dispozitie, servicii profesioniste de infoliere in Cluj - Napoca, str Plevnei nr 42.Contacteaza-ne acum!
Paletar culori

Descopera cele mai interesante culori si nuante pentru masina ta pe care o poti colantare in folii lucioase, mate, perlate, metalice sau chiar si in folii brushed.

Schimbare culoare si R.A.R

Vezi ce ai de facut in cazul in care schimbi culoarea masinii fata de culoarea din talon.

De ce sa alegi Masterfol pentru colantare?
Cu siguranta, in urma colantarii, vrei sa primesti folii de calitate, special create pentru aplicare pe autoturisme si aplicate de o echipa profesionista.
Colantare bi-tone | two-tone
Ai auzit de infolierea “bi-tone” sau “two-tone”?

Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Colantari Auto – Masterfol.ro
 Contact