» Home »
COLANTARI » Colantare bi-tone | two-tone

Colantare bi-tone | two-tone

Masinile “bi-tone” sau “two-tone” sunt din nou la moda, atat in SUA cat si in Europa. Aceste denumiri le-am putut vedea la cei de la Toyota (bit-tone) si la Land Rover (two-tone).

Au reusit sa innebuneasca lumea cu acest look interesant, lansandu-si cateva modele in doua culori, asa cum sugereaza si numele.


Partea interesanta este ca si tu poti avea pe masina ta, doua culori. Partea si mai interesanta decat prima parte interesanta, este ca poti alege orice culoare doresti :).


Deobicei se infoliaza pavilionul si stalpii care coboara pe langa geamuri, astfel se creeaza un “capac” pentru masina, ceea ce ofera un look special. Cele mai dese solicitari sunt infolierile in neagru, respectiv alb.
 

- Folia neagra oferta un aspect mai placut la masinile care au panorama mai mare, astfel sticla neagra se imbina perfect cu un pavilion negru.
 
- Folia alba ajuta foarte mult pe timpul verii, pentru a nu se incalzi masina atat de tare. Ai simtit cu siguranta vara, cat de tare se poate incalzi caroseria masinii.

Cei care au masini inchise la culoare, pot confirma acest lucru. Posesorii de masini negre sunt cei care solicita deseori infoliere pavilionului cu folie alba, sau alta nuanta mai deschisa.

Daca nu-ti ajunge protectia foliilor de pe geamuri, atunci poti opta pentru infolierea pavilionului, iar combinate, cu siguranta vei simti efectul de protectie. Daca nu doresti un alb standard, plictisitor, poti alege variante mai trendy, cum ar fi alb satin, alb matt-metalic, alb-brushed sau alte folii cu efecte vizuale mai speciale.

Daca doresti sa-ti infoliezi masina in “bi-tone” , “two-tone” sau “duo-tone” - (ultima varianta inventata chiar de noi in timp ce scriam textul) - atunci contacteaza-ne mai jos sau vino direct la sediul nostru din Cluj Napoca, Str. Plevnei nr 42 pentru a vedea paletarul de culori.

 
 


Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Paletar culori

Descopera cele mai interesante culori si nuante pentru masina ta pe care o poti colantare in folii lucioase, mate, perlate, metalice sau chiar si in folii brushed.

Schimbare culoare si R.A.R

Vezi ce ai de facut in cazul in care colantezi masina si cand trebuie sa schimbi culoarea din talon.

De ce sa alegi Masterfol?
Cu siguranta, in urma colantarii, vrei sa primesti folii de calitate, special create pentru aplicare pe autoturisme si aplicate de o echipa profesionista.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Infoliere "two-tone" sau "bi-tone"
 Contact