» Home »
COLANTARI » Garantii colantare auto

Garantii colantare auto

Suntem convinsi ca iti doresti ca masina ta sa fie cea mai eleganta si speciala. La fel vrem si noi. Ne place sa fim mandri de fiecare lucrare realizata.

De aceea, iti garantam ca la Masterfol vei primi cele mai bune folii produse in Europa de Vest si SUA. Folosim numai folii profesionale destinate colantarii vehiculelor, mai exact folii wrapping supercast.

Aceste folii sunt suficient de groase pentru a rezista la intindere pe suprafete bombate sau foarte bombate, cum ar fi barile sau oglinzile, fara a face cute sau a crapa in timp. Pentru un rezultat exceptional si durabil, sunt necesare multa pricepere si tehnica, pe care te asiguram ca le avem.

Tehnicile nu le-am inventat noi, ci le-am invatat de la profesionisti din strainatate, cu experienta de zeci de ani in colantarea masinilor. E drept ca le-am perfectionat pe alocuri.

Am participat la sesiuni de pregatire, inclusiv cele organizate de trainerii marilor producatori de folii, precum Avery si 3M. Termenul de garantie pentru colantarea unui vehicul este de 2 ani.

Durata de viata a foliilor este de 3-5 ani, in functie de modul de exploatare a masinii si de expunerea la soare. Acest lucru presupune ca substratul (lac si vopsea) sa fie in stare buna, fara fisuri, rugina sau exfolierea lacului.

Daca vrei sa iti reinventezi masina, sa o schimbi radical si sa o faci exact asa cum ai visat mereu, suntem partenerii tai. Te asteptam cu sfaturi, recomandari si o gama larga de peste 500 de modele, culori, nuante si efecte, iar la preluarea masinii vei fi uimit.


 


 

Vezi mai multe

Schimbare culoare si R.A.R

Vezi ce ai de facut in cazul in care colantezi masina si cand trebuie sa schimbi culoarea din talon.

De ce sa alegi Masterfol?
Cu siguranta, in urma colantarii, vrei sa primesti folii de calitate, special create pentru aplicare pe autoturisme si aplicate de o echipa profesionista.
Infoliere "two-tone" sau "bi-tone"
Ai auzit de infolierea “bi-tone” sau “two-tone”?
Intoarce privirile cu masina ta
In ziua de azi, e greu sa iesi in evidenta, pentru ca atentia oamenilor este imprastiata peste tot. Gandeste-te un pic, la cea mai faina masina care ti-a atras atentia in trafic. Hm?
Lista de preturi colantare auto

Aici gasesti lista de preturi pentru colantare auto in Cluj-Napoca.

COLANTEAZA-TI TAXIUL IN ALB

Daca tot trebuie sa colantezi taxiul in alb macar sa fie facut într-un mod profesionist!

Intrebari frecvente colantare
Afla raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre colantari auto, vizitand site-ul nostru.

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2024


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Garantii Colantari – Masterfol.ro