» Home »
FOLII PROTECTIE » De ce sa alegi PPF LLumar?

De ce sa alegi PPF LLumar?

 • Iti protejezi masina cu cele mai performante folii auto din lume*1 - mai exact cu foliile Paint Protection LLumar, fabricate in SUA.
 • Ai posibilitatea sa alegi folii de ultima generatie (cu regenerare si efect hidrofobic).
 • Ai incredere in experienta noastra de peste 19 ani in domeniul foliilor auto si in serviciile profesionale oferite.
 • Echipa instruita atat in tara, cat si in strainatate de catre profesionistii LLumar, tocmai pentru a-ti oferi servicii de calitate.
 • Masterfol este singurul atelier din judetul Cluj-Napoca, unde poti sa aplici super-foliile Paint Protection de la LLumar.


*1Eastman Chemical Company este lider mondial în productia si comercializarea de folii de înalta performanta pentru auto si este vânduta sub marca LLumar®. Are peste 55 de ani de experienta în productia foliilor.
 

Foliile cu regenerare sunt acele folii care "se repara" de la caldura solara. Mai pe romaneste, suprafata zgariata dispare iar luciul masinii tale revine la normal. Super tare, nu?
 

Efectul hidrofobic sau cu HydroGuard inseamna ca pe vremea ploioasa, apa se aduna la un loc si curge mai usor de pe masina, impreuna cu mizeria adunata. Astfel o mentine curata mereu, chiar si in conditii extreme.

Beneficii in urma aplicarii foliei de protectie LLumar :

 

 • Protejeaza impotriva criblurii si a nisipului
 • Vopseaua de fabrica se mentine NOUA
 • Insectele, sarea si gainatul de pasare vor sta pe folie
 • Este pur si simplu invizibila pe caroserie
 • Luciul masinii creste semnificativ
 • 24 de luni garantie, ca nu crapa, nu ies bule si nu se decoloreaza
 • Stratul exterior al foliei se vindeca (Self-Healing) dupa zgariere si rezista si la rugina!
 • Protejeaza vopseaua impotriva spumei active
 • Folia de protectie a caroseriei (Paint Protection Film) nu necesita o intretinere speciala.
 • Se spala la fel ca si inainte fara folie.


Foliile Paint Protection sunt fabricate dintr-un poliuretan foarte puternic si extrem de rezistent dar se pot forma usor dupa toate curburile masinii. In cazul in care se deterioreaza folia in urma unei julituri, nu trebuie sa astepti zile sau saptamani, deoarece suntem specializati pe infolieri auto, iar folia Paint Protection este mereu pe stoc.

Prestam aceste servicii zilnic, asadar colegii nostri sunt bine-instruiti si experimentati in domeniul foliilor auto LLumar, pe care le montam si le testam de peste 20 de ani. LLumar este lider de piata si comercializeaza cea mai mare cantitate de folii. Investeste extrem de mult in dezvoltare si cercetare, astfel poate ofera cele mai noi tehnologii si cele mai rezistente folii. LLumar vinde folii si pentru alti producatori, care la randul lor le comercializeaza sub brandul propriu, insa foliile de top, se vand doar sub sigla LLumar.

 

Tipurile de folii Paint Protection de la LLumar sunt urmatoarele:


LLumar Essential - cu grosime de 165 microni
PPF G - (selfhealing) - cu grosime de 190 microni
Platinum (self healing + hidrofobic) 190 microni


Cea mai noua inovatie este folia Platinum extra (self healing + hidrofobic) avand o grosime de 290 microni, care se recomanda pe zonele cele mai expuse, unde loviturile sunt dese (bara fata, praguri, etc). Grosimea de 290 de microni nu permite ca loviturile sa ajunga la vopsea si ofera o protectie mult mai ridicata impotriva pietrelor care se lovesc de partea frontala a masinii.

Furnizorul LLumar din Romania ne pune la dispozitie foliile si este exclus sa nu avem pe stoc aceste folii. Am demontat folii de protectie care au fost montate la noi acum 12 ani iar vopseaua nu a suferit nici un fel de dauna.Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Tipuri de folii PPF
Tipurile foliilor Paint Protection:
LLumar Essential
LLumar G - (selfhealing)
Platinum (self healing + hidrofobic)
Platinum - Matte
Platinum extra (self healing + hidrofobic) 

Citeste mai multe pe larg
Zgarieturi de la OFFROAD
Iti place offroad-ul prin padure, prin noroaie si prin alte balti? Ce faci cand se juleste aripa, capota sau restul elementelor de la crengi? 

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
De ce sa alegi Masterfol pentru Paint Protection?