Vechiul transparent este noul negru

   
Postat la data de:  6/5/2021
Probabil ai vazut destul de des, ca plafonul masinilor este infoliat in culoarea neagra. Din pacate, in multe cazuri au fost aplicate folii nedestinate pentru acest scop, iar dupa cateva luni a crapat toata folia. Insa nu vrem sa intram in detaliile foliilor care nu sunt destinate pentru masini.

Chiar si foliile premium care sunt destinate pentru infoliere auto, au un luciu cu efect de coaja de portocala iar pentru cei care vor sa aiba un plafon care duce cu gandul spre luciul geamului de la panoramic, aceasta nu este o optiune perfecta.


Insa, LLumar s-a gandit la aceasta dorinta si a venit cu o varianta salvatoare: Foliile de protectie – Select Black!


Face parte din familia de folii LLumar Platinum si ofera un efect foarte asemanator cu cel al geamurilor de la panoramicul masinilor. In poza de mai sus se poate observa comparatia intre folia de protectie Select Black si folia neagra lucioasa, destinata pentru colantarea masinilor.

Este o folie mai puternica decat foliile destinate pentru colantare. Este si mai groasa și are o rezistenta mult mai buna la impact si protejeaza mai bine impotriva daunelor rutiere de zi cu zi.

Proprietatile de auto-vindecare fac ca LLumar Select Black PPF sa iasa in evidenta si mai mult in comparatie cu folia neagra lucioasa pentru colantare. In plus, finisajul stralucitor atrage toate privirile!

Vom reveni cu acest subiect, odata ce ajung foliile si la noi.