Ti-ai echipat c̶u̶p̶t̶o̶r̶u̶l̶ masina pentru vara?

   
Postat la data de:  9/6/2021

Intreb pentru masina ta, care se incinge extrem de tare in timpul verii iar pe langa efectul de sera, te mai si arde soarele prin geamuri.

 
Da, stiu ce vei zice: Ca este anul 2021 si ca 90% din masini au aer conditionat.

Da, stiu ce o sa mai zici: Ca si tu esti printre cei 90% si da stiu! si tu pornesti aerul conditionat atunci cand este foarte cald in masina!

 

Dar, tu crezi ca soarele se sperie de aerul rece? Nu!
Crezi ca soarele se opreste si nu mai trece prin geamuri doar pentru ca in masina sufla clima la maxim? Normal ca nu!
Asa ma gandeam si eu :).

 

Pentru a reduce cantitatea de transpiratie din masina, trebuie sa blocam razele solare, incat sa nu treaca de geamuri. 
 

Asadar, daca te-ai saturat ca pelea ta sa fie "medium well" atunci cand ajungi la destinatie, noi iti recomandam sa readuci confortul in masina prin infolierea geamurilor masinii tale.

 

Aici trebuie sa mai adaugam o mica-mare paranteza, despre foliile pentru geamuri.
 

Paranteza deschisa 

Nu tot ce este negru si se pune pe geamuri inseamna ca te si protejeaza de soare si de razele UV. Diferentele dintre tipurile de folii sunt de la cer la pamant iar asta ai sa simti pe pielea dar mai ales pe buzunarul tau. 

Paranteza inchisa

 

Mai ales acum pe caldura asta, nu-i tot una ce fel de folie iti pui pe geamuri. Pentru cea mai puternica protectie solara, recomandarea noastra este sa alegi dintre LLumar, gama IRX sau Stratos. 
 

Mi-am adus aminte de un citat foarte fain, pe care l-am tot vazut sub forma de tatuaj si care spune asa: “Am incredere in fapte, nu in vorbe!” - daca asta zice citatul, atunci hai sa facem fix asta!

Asa ca te rugam sa nu crezi in vorbele noastre! Haide sa vezi si sa testezi foliile pe pielea ta. Vrem ca faptele sa te faca sa simti cat de bine te protejeaza foliile impotriva caldurii. Nu trebuie sa platesti nimic pentru a face testul. 

 

Iata si cateva date despre foliile LLumar IRX si Stratos. Mai ales acum pe caldura asta, nu e tot una ce fel de folii iti aplici pe geamuri. 
 

 

Cateva din foliile omologate pentru geamurile din spate

 




 

 

Cateva din foliile omologate pentru geamurile laterale din fata

 


 

Se pot aplica folii omologate atat pe geamurile laterale din fata cat si pe cele laterale din spate + luneta. Ai posibilitatea sa alegi zeci de nuante. De la variantele total transparente, pana la cele mai inchise modele. 

 

Te asteptam la sediul nostru din Cluj-Napoca, str Plevnei nr 42 sa vezi dar sa si simti pe pielea ta, care folie cat de mult te protejeaza de soare.

 

Haide la un test GRATUIT de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.