Esti gata de ski?

   
Postat la data de:  8/12/2022



A venit perioada, în care montezi bara transversală pe mașină, pregătelti schiurile, placa de snowboard, clăparii și ești gata pentru sporturile de iarnă. 

 

Odată cu zăpada și cu zilele geroase, vin și neplăcerile cauzate mai mult sau mai puțin, din neglijență. Suprafața de sticlă de pe pavilionul mașinii tale, devine cea mai vulnerabilă parte. E destul să scapi schiurile sau placa pe sticla înghețată, și boom fisura. Mai ales dacă ai un Jaguar, o Tesla sau orice alt model cu panoramic imens.

 

Înlocuirea nu doar că e scumpă, însă stocurile se găsesc greu în țară. Poate ai noroc să găsești undeva în capătul celălalt al lumii, de unde ori ajunge întreagă, ori nu. Plus că trebuie dezmembrat tot interiorul mașinii. Pentru ce? Pentru o clipă de neatenție?

Recomandarea noastră:

 

Protejează-ți sticla de pe pavilionul mașinii, cu foliile Exoshield și bucura-te de sporturile de iarnă, fără alte griji!

 

Prima scuză pe care o poți avea, e că tu nu îți trântești niciodată echipamentul pe suporți și că ai mereu grijă. Chiar dacă ai 100% dreptate, mai este un factor pe care din păcate nu îl poți controla. E vroba de pietrele care sar de la roțile mașinilor. Iarna e sezonul de pietre zburătoare, mai ales după ce se împrăștie antiderapantul pe șosele.

 

Panorama ta nu mai are nici o scăpare, dacă piatra lovește partea frontală a geamului. Haide la sediul nostru să testezi foliile pe un geam înfoliat și să te convingi despre protecția foliilor împotriva loviturilor puternice. 

 

Ne găsești în Cluj-Napoca pe Str Plevnei nr 42, de  Luni până Vineri, între 8:00 și 17:00. Mai multe informații la 0264 450 007.