» Home »
FOLII AUTO

FOLII AUTO - CLUJ NAPOCA

folii auto cluj napoca, folii geamuri, masterfol cluj


Nu-ti lasa lucrurile la vedere pentru ca risti sa ramai fara ele. Laptopul, geanta sau echipamentul lasat pe bancheta, cu siguranta tenteaza la furt.

Te si iau toti fiorii cand ajungi la masina si vezi ca ai geamul spart iar bunurile tale lipsesc.

Lasa grijile si protectia in seama foliilor LLumar. Haide sa alegi folii premium pentru geamurile masinii tale. Suntem in Cluj-Napoca, pe Str Plevnei nr 42

 

Intrebarile cele mai des intalnite sunt urmatoarele:

« Cu ce ma ajuta daca am geamuri fumurii? 

« Sunt omologate foliile, sau risc sa am probleme cu politia?

« La ce pret se aplica folii pe geamurile masinii?
 

Este important sa primesti informatii relevante pentru a intelege exact tot ce tine de foliile pentru geamuri. Asa ca hai sa le luam pe rand:

 


« Cu ce ma ajuta pe mine daca am geamuri fumurii? 
 

In cei 20 si ceva de ani am ajuns la concluzia ca este foarte important sa oferim foliile pentru geamuri in functie de scopul pentru care se vor aplica. Pentru a afla exact ce fel de folie ai nevoie, trebuie doar sa te gandesti la o problema sau chiar la mai multe pe care vrei le rezolve foliile aplicate pe geamuri. Acestea pot fi:


Protectie solara

Daca vrei sa nu te mai arda soarele in timp ce conduci si vrei sa nu se mai incalzeasca interiorul masinii. In acest caz stim exact care tipuri de folii resping cea mai multa caldura si fix pe acestea ti le vom recomanda.


Aspect estetic

Este posibil ca tu sa-ti doresti doar imbunatatirea aspectului masinii. Sa fie mai eleganta cu geamurile infoliate si cam atat. Este perfect normal. Degeaba ti-am propune o folie high-tech de ultima generatie cu 67% protectie impotriva razelor infrarosii, pentru ca tu nu de asta ai nevoie. Prin urmare, iti vom recomanda folia potrivita acestui scop.

 

Intimitate

E nasol cand stii ca lucrurile tale se vad de afara. Daca scopul tau este sa scapi de curiosii care se uita la lucrurile tale (laptop, echipament, geanta, etc ) iar acestea sa nu mai tenteze la furt atunci vom sti exact care tip de folie te va ajuta in acest scop. 

 

Antiefractie

Foliile antiefractie sunt mai de nisa, mai ales in cazul in care transporti scule, echipamente pentru constructii si amenajari, electronice sau orice alte bunuri care raman in masina peste noapte. Odata aplicate pe geamuri, spargerea acestora devine mult mai dificila. 
 


folii auto cluj napoca, folii geamuri, masterfol cluj bmw cluj

« Sunt omologate foliile, sau risc sa am probleme cu politia?

Foliile auto LLumar sunt omologate de catre R.A.R, de altfel si atelierul nostru este autorizat de catre Registrul Auto Roman. De la noi primesti certificatul de conformitate care confirma ca foliile aplicate pe geamuri sunt legale.

Intre folie si geam se aplica o eticheta pe care apare firma care monteaza foliile si seria omologarii. Nu trebuie sa mai faci alte drumuri si poti sta fara griji pentru ca foliile auto LLumar sunt perfect legale.


folii auto cluj napoca, folii geamuri, masterfol cluj mercedes cluj

« La ce pret se aplica folii pe geamurile masinii?

Costurile pentru infolierea geamurilor difera in functie de tipul de folie

In total sunt 4 categorii cu diferite caracteristici ale foliilor, cat de mult rezista in timp, cat de mult protejeaza de soare, etc.


Mai difera si in functie de modelul masinii tale. Unele au geamuri mai mari, altele geamuri mai mici. Depinde si de procesul de demontare, cat de usor se pot demonta geamurile sau alte elemente pentru a avea acces la geamurile fixe.


Toate acestea puse cap la cap, rezulta in costul final, pe care il poti afla daca ne suni la numarul de mai jos, sau daca completezi formularul si te contactam noi.


 

 

CITESTE MAI MULTE DESPRE:

PROTECTIE SOLARA

De ce sa-ti aplici folii cu protectie solara pe geamuri?

 

Aspect estetic

Aspectul masinii tale se schimba 100% si devine mult mai eleganta.

Intimitate

E enervant sa ti se vada lucrurile lasate pe bancheta din spate (laptopul, geanta, echipamentul, etc). Toate astea pot tenta la furt si nu odata ne-au povestit clientii cum ca in plina zi, chiar an centrul Clujului au incercat sau chiar au reusit sa sparga geamul masiniii si sa sustraga bunurile.

Folii antiefractie

Folii antiefractie pentru protectia bunurilor din masina. Tentatia hotilor de a insusii bunurile aflate in masini, este tot mai mare pe zi ce trece.Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii Geamuri Auto Cluj-Napoca
 Contact