» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » garantii

Garantie folii auto LLumar 

Foliile LLumar sunt produse in SUA (Martinesville, Virginia) la cele mai inalte standarde de calitate in conditii de “camera curata” in care aerul este atent filtrat si nivelul prafului constant monitorizat.
 

LLumar avand experienta sa foarte indelungata in producerea foliilor, a dezoltat tehnologii care asigura rezistenta remarcabila la decolorare sau demetalizare. Stratul anti-zgariere este cel mai rezistent si cu cea mai mare claritate din industrie.

Iata garantia foliilor LLumar:

 

- 5 ani pentru aplicarea foliilor LLumar - codurile AT, SA, SCL PS4
- 7 ani pentru aplicarea foliilor LLumar - codurile ATC
- 10 ani pentru aplicarea foliilor LLumar - codurile ATR
- 12 ani pentru aplicarea foliilor LLumar - codurile CTX - LATI, AIR80, AIR90,
- Garantie pe viata pentru foliile LLumar - codurile IRX si STRATOS
 
(Garantie pe viata, insemnand garantie nelimitata valabila pentru proprietarul care a comandat lucrarea. In cazul vanzarii masinii, garantia este de 12 ani de la data executiei lucrarii.)

Cat despre montajul foliilor, iti garantam un lucru facut la cele mai mari standarde.


In ani de activitate (incepand din anul 2000) am avut ocazia de a verifica si testa tehnologia cea mai sigura si cea mai rezistenta, in asa fel incat sa te poti bucura de avantajele foliilor, multi ani de acum inainte.


Dealtfel garantia de pana la 12 ani este valabila si pentru montaj.


Mii de posesori auto multumiti au ales sa calatoreasca in conditii mai placute fiind protejati de soare, iar obiectele din masinile lor nu mai sunt la vedere, sa nu mai vorbim de aspectul masinii care s-a imbunatatit in mod deosebit.


Te asteptam la atelierul nostru pentru ai asigura familiei tale calatorii placute si sigure.

  

www.masterfol.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2023


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Garantii Folii Auto – Masterfol.ro