» Home »
FOLII AUTO » Folii antiefractie

Folii antiefractie

Folii antiefractie pentru protectia bunurilor din masina. Tentatia hotilor de a insusii bunurile aflate in masini, este tot mai mare pe zi ce trece. E destul sa lasi un GPS, o camera de filmat pe bord, o geanta pe bancheta sau chiar laptopul cu toate datele tale personale.

Cu siguranta nu vrei sa te afli in aceasta postura, dupa care sa ai drumuri la politie, declaratii si probabil nici nu-ti recuperezi bunurile. Solutia este una foarte simpla si extrem de eficienta! Nu trebuie sa te mai stresezi! Solicita chiar acum foliile antiefrectie. Foliile antiefractie cresc rezistenta geamurilor la impact.

Si chiar daca reuseste hotul sa sparga geamul foliile retin geamul intr-o bucata. Intradevar nu este imposibil de spart geamurile cu folii antiefractie, dar hotul trebuie sa lucreze mult la acest “proiect”, dar deregula la prima lovitura aplicata peste geam, cand dealtfel porneste si alarma, daca vede ca geamul nu s-a imprastiat o ia la fuga si cauta alta masina mai usor de spart.

Foliile antiefractie auto sunt extrem de utile in cazul in care transport valori despre care stiu si altii. Foliile antiefractie auto sunt disponibile in mai multe intensitati de nuante fumurii - pentru a opri vizibilitatea in masina - si sunt disponibile si in varianta total transparenta certificata de RAR pentru geamurile de la usile fata.

Astfel practic iti poti securiza geamurile masinii tale. Solicita o oferta de pretcu cele mai bune folii antiefractie auto de la LLumar! Foliile antiefractie auto sunt de mare ajutor si in cazul accidentelor rutiere.

Deregula in cazul accidentelor mai severe geamurile se sparg, si daca cei din masina nu se ranesc de la accident cu siguranta se ranesc din cauza cioburilor care zboara in masina cu o viteza enorma.

Din acest caz se intampla ranirea fetei si mainilor in majoritatea cazurilor.

Iata testul efectuat de Dekra - prestigiosul institut de cercetare si testare din Germania - pe foliile antiefractie auto LLumar.

Calitate garantata de LLumar

De ce sa alegi foliile antiefractie auto LLumar?


  • Pentru ca iti face masina mai sigura in fata hotilor
  • Pentru ca te protejeaza te tine si pe ai tai de ranire cu cioburi in cazul spargerii geamurilor
  • Pentru te apara si de soare, sa nu se incinga masina
  • Pentru ca iti asigura intimitate in masina
  • Pentru ca te apara de radiatii UV
  • Pentru ca chiar si daca s-a spart geamul o mentine la locul lui si poti cicula, dealtfel ar fi descoperit, ar ploua si ar ninge in ea, iar la noapte...
  • Protejeaza pasagerii din masina!
Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

PROTECTIE SOLARA

De ce sa-ti aplici folii cu protectie solara pe geamuri?

 

Aspect estetic

Aspectul masinii tale se schimba 100% si devine mult mai eleganta.

Intimitate

E enervant sa ti se vada lucrurile lasate pe bancheta din spate (laptopul, geanta, echipamentul, etc). Toate astea pot tenta la furt si nu odata ne-au povestit clientii cum ca in plina zi, chiar an centrul Clujului au incercat sau chiar au reusit sa sparga geamul masiniii si sa sustraga bunurile.


Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii Auto Antiefractie – Rezistente si Calitative
 Contact