» Home »
AUTO » FOLII GEAMURI AUTO » Protectie pentru copii in masina


Te-ai gandit cum sa protejezi copiii impotriva cioburilor, in caz ca se sparg geamurile masinii in urma unui impact?


Ca si parinti, ne gandim mereu cum sa oferim cea mai mare siguranta pentru cei mici. Chiar si scaunele de copii au devenit mai sigure prin sistemul de fixare Isofix care se fixeaza pe bancheta din spate impreuna cu centura de siguranta. In cazul protectiei impotriva ranirii cu cioburi vin in ajutor foliile de siguranta pentru geamuri - SA LLumar.  

Prin infolierea geamurilor masinii, protectia copiilor creste semnificativ pentru cazurile in care, se sparge geamul din varii motive (impact cu alt autovehicul, impact cu obiecte de decor, impact cu o piatra care sare de la cei care taie iarba pe marginea drumul, etc), foliile mentin intr-o bucata geamul spart, astfel cioburile nu se imprastie la fel de tare sau poate chiar deloc, fata de situatiile cand geamul nu este infoliat.

Vestea buna este ca toti pasagerii sunt protejati odata cu infolierea geamurilor!

Pentru a vedea toate nuantele disponibile de folii de siguranta si pentru a discuta mai multe informatii, ne poti suna la 0264 450 007 sau ne poti vizita direct la sediul nostru din Cluj-Napoca, de pe Str Plevnei nr 42. Programul este de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.


 


Te-ai gandit cum sa protejezi pielea copiilor impotriva razelor UV pe tot parcursul calatoriei?

Cea mai mare greseala pe care o credem ca fiind varianta corecta, este sa pornim aerul conditionat la maxim. Insa uitam ca intrand in masina de la caldura, suntem cu totii transpirati iar aerul rece care ne sufla direct in cap o sa rezulte probleme de sanatate. 

Foliile pentru geamuri au scopul de a respinge caldura solara si sa nu permita incalzirea interiorului. Astfel, aerul conditionat sufla la capacitate mult mai mica.

Protectia solara de care te bucuri tu si cei mici, dupa infolierea geamurilor, este cea mai buna investitie pentru confortul si sanatatea familiei. 
Pielea celor mici este mult mai sensibila decat pielea adultilor, deci necesita atentie mare in ceea ce privese expunerea la razele solare nocive.


Tot mai multi parinti incep sa dea importanta razelor care bombardeaza interiorul masinii in timpul calatoriei cu masina.

Daca ne focusam putin mai mult pe aceasta tema, ne dam seama ca cei mai expusi la razele solare sunt cei mici. Protectia copiilor in masina este foarte importanta, mai ales 
protejarea ochiilor si a pielii.

 
Dar ce faci cand calatoresti toata ziua cu masina?

Cu siguranta ai patit sa ajung la destinatie iar cel mic sa aiba deja pielea rosie. Acest pericol trebuie prevenit din timp! Asta face soarele puternic care intra in interiorul masinii.
Adevarul este ca cei mici sunt mult mai deranjati de soarele orbitor decat de forta caldurii. Aceasta cauzeaza inconfortul pentru ei, iar din acest motiv nu-si gasesc locul. Nici pe geam nu se pot uita linistiti.

Poate nu stiai dar ochii copiilor nu au filtru UV. Acest filtru se dezvolta doar la varsta de 17-19 ani.

Trebuie neaparat sa le protejezi ochii. In ultimii ani, numarul clientilor cu copii mici a crescut simtitor. Se pare ca lumea a inceput sa constientizeze riscurile radiatiilor solare.


Motivele pentru care majoritatea copiiilor plang atunci cand sunt in masina:

- soarele bate fix pe partea unde este amplasat scaunul copiiilor
- le lacrimeaza ochii de la lumina prea puternica
- le arde pielea frageda de la razele puternice
- transpira si se simt inconfortabili 
Specialistii de la Skin Cancer SUA recomanda foliile pe geamurile masinii, tocmai pentru a preveni toate aceste afectiuni care apar pe piele. Foliile protectie solara, blocheaza 99% din radiatiile UV si resping pana la 67% din energia solara. La drum lung, pielea copiilor se poate arde mult mai usor ca si pielea unui adult. Boliile de piele apar cel mai repede din cauza UV-ului care se poate agrava chiar si in cancer de piele, fiind cea mai raspandita forma de cancer. Atunci cand iesi la plaja cateva ore, te dai cu crema de soare si ai grija ca si cei mici sa fie protejati.


  

Copyright © Masterfol 2022.  | 
Protectie pentru copii in masina
 Contact